20.7 C
Sydney
18. siječnja 2021.
Zanimljivo

Mnogo mi se sviđa najbolji drug mog momka… morala sam ga zavest

“Najbolji drug mog momka mi se mnogo sviđa. Izuzetno je bogat, vozi R8, ono baš opasan tip. Dugo sam pokušavala da ga “obradim”, nametala se, zavodila ga i tako to ali nije nešto obraćao pažnju, vjerovatno zato što sam djevojka njegovog druga.

Nisam mogla više da čekam, prošli vikend sam iskoristila to što je moj momak bio u Bosni nekim poslom i pozvala sam njegovog druga da izađemo na piće, PRIJATELJSKI 🙂.

Bilo mi je čudno jer je na prvu pristao i otišli smo u jedan restoran nadomak Zagreba. Večerali smo, ispijali neko skupo vino, ma fantastično je bilo, a kada mi je dao ključeve sobe koju je već bio iznajmio bila sam presretna.

Rekao mi je da odem u sobu, da se pripremim i da ga čekam. Trčećim korakom sam se popela, istuširala i namjestila se na krevetu. Čekala, čekala, ali se nije pojavljivao.

Nakon više od sat vremena ogrnula sam bade mantil i sišla do restorana, a kada sam sišla njega nije bilo.

Pitala sam konobare da li je ostavio neku poruku, a oni su mi tada rekli da je sve što je ostavio račun od 118 eura, te da je rekao da ću sve ja platiti. Koji debil, morala sam založiti mobitel i tek sutra sam otišla da platim. Morala sam zvati i taxi, ukupno me sve koštalo skoro 150 eura. Naravno zvala sam ga da mi objasni, a on mi je rekao da sam DROCA I SPONZORUŠA i da sam tako nešto i zaslužila, ako ne i gore.

Debil, misli da mu se upucajem zbog toga što je bogat, a ne zna da mi se stvarno sviđa i da mi njegov novac apsulutno ništa ne znači, ono dobro je da momak ima novca, da vozi dobar auto, ali nije presudno.

BONUS

Dugo sam u braku, 22 godine, imamo i dva sina. Ali već 15 godina imam drugog muškarca sa strane.

U braku sam isključivo zbog finansija. On nama i danas skupo plaća svoju slobodu i kupuje nam i ono što mi ne tražimo. Sinoć mi je na vrata došao čovjek koji mi je sav očajan rekao da je moj muž u vezi sa njegovom ženom.

Bilo mi ga je žao jer sam se sjetila sebe od prije 15 god. Rekla sam mu da je došao na pogrešnu adresu i da mora da priča sa svojom ženom, a ne sa čovjekom koji će sutra naći neku drugu i koga nije briga da li je nekog povrijedio.

Izvor: novi.ba

Related posts

“Imala sam 20 godina kada sam tek rođenu kćerku ostavila…”

U R

Maturska ekskurzija 2014….Mislim da ću se cijelog života kajati što smo ispričali to

U R

POUČNA PRIČA: BABIN KAPUT

U R

Leave a Comment