20.2 C
Sydney
20. siječnja 2021.
Zanimljivo

Zašto ljudi imaju potrebu da tako javno iznose svoje bezobrazne stavove? Ako nemaš ništa lepo da kažeš, onda ćuti!

Prošle godine sam bila u Španiji na moru i videla tipične dve seljačice. Jednog dana na plaži sam uzela ležaljku pored dve žene koje su poreklom sa Balkana. Imale su od prilike 40ak godina i pričale su našim jezikom, i to malo glasnije, valjda jer su mislile da ih niko neće razumeti.

Za ta dva sata koje sam provela pored njih sam se naslušala svakakvih uvreda koje su upućivale drugim devojkama na plaži. Komentarisale su tuđe butine, grugi, zadnjice, stomake, kožu, dlake. Npr devojke koje su nosile jednodelne kupaće su zvale “celulitare koje se ne smeju skinuti” i pričale su kako onda ni ne treba da idu na plažu kad su već iskompleksirane… a devojke koje su nosile oskudnije kupaće su nazivale “ku*vice”.

Bilo je tu još dosta uvreda i naziva, ovo su samo neki od njih. I što je najsmešnije, te dve žene su izgledom daleko ispod proseka, zato ih verovatno i drmaju toliki kompleksi. Samo mi nije jasno zašto imaju potrebu da tako javno iznose svoje bezobrazne stavove? Ako nemaš ništa lepo da kažeš, onda ćuti!

BONUS ISPOVEST:

Gadno sam se posvadjao sa devojkom i u toku svadje mi je rekla da me je prevarila pre 2 dana sa drugim deckom. Samo sam zalupio vrata i izasao napolje. Ona je znala da to znaci raskid. Jer smo pricali na tu temu ako jedan drugog prevari da je veza gotova.

Bio sam besan i otisao sa drustvom u kafanu, napio se, nasao neku devojku i spavao sa njom. Sutra me zove ova moja i izvinjava mi se za sve, kaze da je ona kriva za svadju, imam pravo da se ljutim i kaze da je slagala kad je rekla da me prevarila. To je rekla jer je bila besna i htela da me povredi. Nisam joj verovao, pa mi je i dokazala da me nije prevarila. Rekla mi je da ce me pustiti par dana da razmislim li mogu da joj oprostim zbog svadje, pa da ponovo budemo zajedno.

A ja razmisljam sta da radim, da li da joj kazem istinu ili ne, jer ja svakako ne bih nikad prevario ni jednu devojku, jer je meni to kukavicluk, ali uradio sam ono jer sam mislio da nismo zajedno.

Izvor: komicnistatusi.rs

Related posts

Život mi je zadao težak udarac…ali sve se može kad se hoće

U R

DA JE ZNALA DA JE SNIMAJU, NIKADA TO NE BI RADILA! Snimak sa NADZORNE KAMERE će vas ZAPREPASTITI! (VIDEO)

U R

“Radim kao doktorica i najbolji drug došao kod mene na pregled “

U R

Leave a Comment