26.8 C
Sydney
22. siječnja 2021.
Zanimljivo

Mogu vam reci da je svekar odlican frajer…

Krenula sam na put, ali mi se desio problem… Odlučila sam posjetiti majku posle godinu dana i desilo se da mi auto stane na pola puta. Prvo sam zaustavljala ljude da mi pomognu ali niko nece da stane onda sam zvala muza da dodje po mene ali nije mogao jer je bio na sluzbenom putu, pa je došao svekar.

Pogledao je auto i rekao da je proključao. Morali smo jedno vrijeme čekati da se motor ohladi i počeli smo pričati o svemu. Međutim, nakon svega toga, ne znam ni sama, šta nam je bilo, ali završili smo zajedno.

Mogu vam reci da je svekar odlican frajer.

BONUS ISPOVEST:

Gadno sam se posvadjao sa devojkom i u toku svadje mi je rekla da me je prevarila pre 2 dana sa drugim deckom. Samo sam zalupio vrata i izasao napolje. Ona je znala da to znaci raskid. Jer smo pricali na tu temu ako jedan drugog prevari da je veza gotova.

Bio sam besan i otisao sa drustvom u kafanu, napio se, nasao neku devojku i spavao sa njom. Sutra me zove ova moja i izvinjava mi se za sve, kaze da je ona kriva za svadju, imam pravo da se ljutim i kaze da je slagala kad je rekla da me prevarila. To je rekla jer je bila besna i htela da me povredi. Nisam joj verovao, pa mi je i dokazala da me nije prevarila. Rekla mi je da ce me pustiti par dana da razmislim li mogu da joj oprostim zbog svadje, pa da ponovo budemo zajedno.

A ja razmisljam sta da radim, da li da joj kazem istinu ili ne, jer ja svakako ne bih nikad prevario ni jednu devojku, jer je meni to kukavicluk, ali uradio sam ono jer sam mislio da nismo zajedno.

Izvor: info-magazine.site

Related posts

POUČNA PRIČA: Dosadilo mu da ide na posao

U R

Pozajmim jednoj drugarici štikle i nije mi ih vraćala mjesec dana…

U R

ISPOVIJEST JEDNE SNAHE: ”Ružno je za reći, ali ne podnosim moju svekrvu”

U R

Leave a Comment