23.3 C
Sydney
27. studenoga 2020.
Zanimljivo

Više mi nikad nije padalo na pamet da tražim vezivanje!

Tražila sam od dečka sa me tokom odnosa veže i bičuje, i on nije hteo. Molila sam ga da mi ispuni tu fantaziju, ali on neće ni da čuje.

Ja sam za svoj rođendan bila sveža i spremna, nadala sam se tome, spremila sam latice od ruža na krevetu, i stavila bič i lisice u fioci očekivala sam da se nešto desi. krenuli smo sa predigom i ruka mi se omakla kontroli i uzela sam lisice i bič iz bioke i nadala sam se tome. Kada mi je vezao ruke i krenuo da me jako bičuje, pobegla sam na balkon (bilo je zimsko vreme) i zaključao me na balkonu, 30 minuta sam se tresla od hladnoće.

Više mi nikad nije padalo na pamet da tražim vezivanje!

BONUS ISPOVEST:

“Čovjek za kojeg sam se udala je mnogo stariji od mene i prva žena ga je napustila. Iako je bio mnogo stariji iskreno sam ga voljela i bila jako sretna pored njega, možda jer sam odrasla bez oca koji je poginuo kada sam imala dvije godine.

Obzirom da je moj muž bio već u godinama odma sam ostala trudna kako bih mu mogla roditi barem jedno dijete, ali samo nakon 5 mjeseci od kako smo se vjenčali, već sam bila u četvrtom mjesecu trudnoće, on se naglo promijenio, počeo je da me vrijeđa, govori kako sam se udala zbog njegovog novca…

Mislila sam da će to sve proći, da je u nekoj krizi, ali od kada sam otišla u bolnicu da se porodim i kada sam na svijet donijela njegovo dijete, njega u mom životu nema.

Dok sam bila u bolnici, spakovao se i otišao za Ameriku, gdje je nekada i radio. Od tada je prošlo evo već 5 godina, nikada se nije ni javio, boli me jer sam ga stvarno voljela i što je dijete zaista njegovo, a jadno ni krivo ni dužno nema oca, kao što ga ni ja nisam imala i dobro znam kako je to i svako ko je to doživio i preživio zna koliko je sve teško. Moj sin čak ni u rodnom listu nema navedeno ime oca i kao takvo može imati samo više problema u životu.”

Izvor: komicnistatusi.rs

Related posts

“Imam 25 godina. U vezi sam dvije godine sa oženjenim muškarcem”

U R

“OSTALA SAM TRUDNA SA ČOVJEKOM KOJI JE PRIJE MENE IMAO DUGO DJEVOJKU”

U R

SVEKRVA MI JE POSLALA OVAJ PAKETIĆ POSLIJE SVADBE: Kad smo ga otvorili, muž i ja smo ZANIJEMILI OD ŠOKA!

U R

Leave a Comment