31.7 C
Sydney
26. siječnja 2021.
Zanimljivo

Već 15 godina imam drugog muškarca sa strane…

Dugo sam u braku, 22 godine, imamo i dva sina. Ali već 15 godina imam drugog muškarca sa strane.

U braku sam isključivo zbog finansija. On nama i danas skupo plaća svoju slobodu i kupuje nam i ono što mi ne tražimo. Sinoć mi je na vrata došao čovjek koji mi je sav očajan rekao da je moj muž u vezi sa njegovom ženom.

Bilo mi ga je žao jer sam se sjetila sebe od prije 15 god. Rekla sam mu da je došao na pogrešnu adresu i da mora da priča sa svojom ženom, a ne sa čovjekom koji će sutra naći neku drugu i koga nije briga da li je nekog povrijedio.

BONUS ISPOVEST:

“Čovjek za kojeg sam se udala je mnogo stariji od mene i prva žena ga je napustila. Iako je bio mnogo stariji iskreno sam ga voljela i bila jako sretna pored njega, možda jer sam odrasla bez oca koji je poginuo kada sam imala dvije godine.

Obzirom da je moj muž bio već u godinama odma sam ostala trudna kako bih mu mogla roditi barem jedno dijete, ali samo nakon 5 mjeseci od kako smo se vjenčali, već sam bila u četvrtom mjesecu trudnoće, on se naglo promijenio, počeo je da me vrijeđa, govori kako sam se udala zbog njegovog novca…

Mislila sam da će to sve proći, da je u nekoj krizi, ali od kada sam otišla u bolnicu da se porodim i kada sam na svijet donijela njegovo dijete, njega u mom životu nema.

Dok sam bila u bolnici, spakovao se i otišao za Ameriku, gdje je nekada i radio. Od tada je prošlo evo već 5 godina, nikada se nije ni javio, boli me jer sam ga stvarno voljela i što je dijete zaista njegovo, a jadno ni krivo ni dužno nema oca, kao što ga ni ja nisam imala i dobro znam kako je to i svako ko je to doživio i preživio zna koliko je sve teško. Moj sin čak ni u rodnom listu nema navedeno ime oca i kao takvo može imati samo više problema u životu.”

Izvor: info-magazine.site

Related posts

POUČNA PRIČA: Ostavio majku u domu jer u njegovoj luksuznoj vili za nju nije bilo mjesta

U R

“Radim kao medicinska sestra u ginekološkoj poliklinici…”

U R

Njegovi su me stalno napadali…

U R

Leave a Comment