20.2 C
Sydney
2. prosinca 2020.
Zanimljivo

Moj sin čak ni u rodnom listu nema navedeno ime oca…

“Čovjek za kojeg sam se udala je mnogo stariji od mene i prva žena ga je napustila. Iako je bio mnogo stariji iskreno sam ga voljela i bila jako sretna pored njega, možda jer sam odrasla bez oca koji je poginuo kada sam imala dvije godine.

Obzirom da je moj muž bio već u godinama odma sam ostala trudna kako bih mu mogla roditi barem jedno dijete, ali samo nakon 5 mjeseci od kako smo se vjenčali, već sam bila u četvrtom mjesecu trudnoće, on se naglo promijenio, počeo je da me vrijeđa, govori kako sam se udala zbog njegovog novca…

Mislila sam da će to sve proći, da je u nekoj krizi, ali od kada sam otišla u bolnicu da se porodim i kada sam na svijet donijela njegovo dijete, njega u mom životu nema.

Dok sam bila u bolnici, spakovao se i otišao za Ameriku, gdje je nekada i radio. Od tada je prošlo evo već 5 godina, nikada se nije ni javio, boli me jer sam ga stvarno voljela i što je dijete zaista njegovo, a jadno ni krivo ni dužno nema oca, kao što ga ni ja nisam imala i dobro znam kako je to i svako ko je to doživio i preživio zna koliko je sve teško. Moj sin čak ni u rodnom listu nema navedeno ime oca i kao takvo može imati samo više problema u životu.”

BONUS ISPOVEST:

Ja njega više ne smatram sinom.

Sram da ga bude. Pored ovoliko Srpkinja on je sa Arapkinjom u vezi. Žive zajedno u Norveškoj koliko znam.

Prekinuo sam svaki kontakt sa njim i rekao sam mu da mi više nije sin i da ne želim više nikad da ga vidim.

Izvor: novi.ba

Related posts

“Sa djevojkom sam 3 godine, volimo se i živimo zajedno…”

U R

“Moja sestra ima pakao od braka, iako je savršena, njen muž redovno ovo radi, ali sada je prešao svaku mjeru”

U R

“Moji roditelji me smaraju sa udajom. Stalno mi prebacuju kako su u mojim godinama već imali nas. “

U R

Leave a Comment