19.3 C
Sydney
30. studenoga 2020.
Zanimljivo

Socijalna služba misli da ujak i ujna brinu o meni, a ustvari oni me maltretiraju…

Imam 17 godina i nakon bakine sm.ti, prije oko mjesec dana, dodijelili su me ujaku i ujni da se brinu o meni i tek tada za mene je nastao pakao od života, desilo se gore i od najgorega. Odmah prvo veče ujak je pijan došao u moju sobu i … grozno, na silu me je. Ujutro sam se uplakana požalila ujni, a ona mi je kroz osmijeh samo kratko rekla Drugi puta će ti biti lakše.

Nisam znala šta da mislim, šta da kažem, kome da kažem a odma naredno veče je ponovo došao, ovaj put nije bio pijan, ali ponovo se desilo isto. Čitav mjesec dana me je svaku noć tako maltretirao, a sinoć me je natjerao da imam odnos sa 2 njegova prijatelja. Jutros sam se spremila i sa ono nešto malo novca što mi je baka ostavila prije nego je umrla pobjegla sam i trenutno sam kod jedne prijateljice.

Niko ne zna osim nje da sam ovdje, čak ni njeni roditelji ovdje ću prenoćiti i sutra ujutro planiram da odem u Cnu Goru odakle je moj tata. Nadam se da ću ga uspjeti pronaći i da će me zaštititi. Nisam ga ni vidjela ni čula preko 10 godina, tačnije 12 godina, ali nemam drugog izbora nego da ga pokušam pronaći, a ako mi ovo ne uspije jedino što mi ostaje je kako da kažem, da pronađem moju baku.

BONUS ISPOVEST:

Razvela sam se prije 4 godine, ali imam malu kćerkicu koja je sa mnom ostala. Borim se da joj priuštim sve. Od traženje posla i biroa za zapošljavanje sam digla ruke kada sam shvatila da sa svojim telom postajem mašina za pravljenje novca!

Bila sam godinama udata sa kriminalca, sada kad sam puštena sa lanca, shvatila sam koliko mi muškarci prosipaju prazne priče da bi me odvukli u krevet tako da sam svima jasno davala do znanja da bi bio sa mnom moraš da platiš sine 200 eura , i tako krenem u posao…!

Možemo se viđati ali da ne očekuju ništa. Ako si spreman da platiš za noć, radi sa mnom šta ti je volja. Emocije sam pretvorila u hladnu damu, dajem se samo za novac da obezbedim ćerki bolji život! Osuđujte! Srećno!

Izvor: info-magazine.site

Related posts

POUČNA PRIČA: Žena otjerala malog Roma iz prodavaonice

U R

Imam 17 godina i u vezi sam sa jednim super likom koji je 10 godina stariji od mene…

U R

“Muž mi je mlad, sa samo 33 godine poginuo i ostala sam sama sa dvoje male djece, bez posla, bez primanja, dotakla sam dno….”

U R

Leave a Comment