37.3 C
Sydney
29. studenoga 2020.
Zanimljivo

Profesor informatike je fotošopirao 10-ak osjetljivijih fotografija MENE. Šokirala sam se

U školi sam doživjela veliki šok. Inače imam 16 godina i moj profesor informatike mi je rekao da ostanem poslije časa da mi nešto pokaže.

Nakon časa kada su svi izašli na svom laptopu mi je pokazao 10-ak osjetljivijih fotografija MENE. Šokirala sam se, pogotovo jer znam da se nikada nisam slikavala na taj način. Brzo sam shvatila da se radi o fotošopu, što mi je on i potvrdio, te je rekao ukoliko se idući vikend ne pojavim u njegovoj vikendici da će slike da pusti na internet.

Slike su fotošopirane, to nisam ja, ali ako ih pusti ja ću biti osramoćena za cijeli život, jer svi će da povjeruju da su prave. Ne znam šta da radim, imam cijelu sedmicu da se skontam, ono da je barem neki mlađi profesor, bilo bi mi lakše, ali čovjek ima skoro 60 godina.

BONUS ISPOVEST:

Razvela sam se prije 4 godine, ali imam malu kćerkicu koja je sa mnom ostala. Borim se da joj priuštim sve. Od traženje posla i biroa za zapošljavanje sam digla ruke kada sam shvatila da sa svojim telom postajem mašina za pravljenje novca!

Bila sam godinama udata sa kriminalca, sada kad sam puštena sa lanca, shvatila sam koliko mi muškarci prosipaju prazne priče da bi me odvukli u krevet tako da sam svima jasno davala do znanja da bi bio sa mnom moraš da platiš sine 200 eura , i tako krenem u posao…!

Možemo se viđati ali da ne očekuju ništa. Ako si spreman da platiš za noć, radi sa mnom šta ti je volja. Emocije sam pretvorila u hladnu damu, dajem se samo za novac da obezbedim ćerki bolji život! Osuđujte! Srećno!

Izvor: ehomag.com

Related posts

‘Sa mojom švalerkom imam poseban način komunikacije’

U R

ODMAH GA UNESITE U KUĆU I BAŠTU: Ovo cvijeće čuva BRAK I TJERA negativnu energiju!

U R

Nismam se vidjela s momkom već 7 mjeseci zbog korone…

U R

Leave a Comment