18.6 C
Sydney
29. studenoga 2020.
Zanimljivo

Otac mog sina me ostavio kada sam bila u petom mjesecu trudnoce, a sada se vratio i hoce da mi uzme dijete

Moj sin nikada nije upoznao svog oca. Ostavio me je kada sam bila u petom mjesecu trudnoće.

Kada je imao dvije godine udala sam se za drugog muškarca, koj je najbolji muškarac na svijetu, prihvatio je i mene i mog sina kao da je njegov. Mnogo je stariji od mene, ima 42 godina, a ja samo 25, ali to uopšte nije bitno, jer je predivan.

Moj sin ga je u početku zvao “čiko”, ali ubrzo je počeo da ga oslovljava sa TATA. Godine su prolazile, idiličan život smo imali, ništa nam nije falilo, a onda, prošle godine, kada je moj sin napunio 7 godina na vrata našeg stana došao moj bivši vjerenik, otac mog sina, biološki…

Vratio se iz Amerike i želio da prizna mog sina, da mu da prezime, da ga upozna…Odbila sam sve što je nudio, jer ne želim da unosim nemir u život mog sina… ali, on je insistirao i na kraju podnio zahtjev sudu za utvrđivanje očinstva. Moj bivši vjerenik ove godine ponovo dolazi zbog tog zahtjeva i bojim se… bojim se da mi mog sina ne odvede u Ameriku… Dio života mi je uzeo prije 10-ak godina kada me napustio, a ako mi odvede sina, ne mogu ni zamisliti šta će sa mnom da bude.

BONUS ISPOVEST:

Razvela sam se prije 4 godine, ali imam malu kćerkicu koja je sa mnom ostala. Borim se da joj priuštim sve. Od traženje posla i biroa za zapošljavanje sam digla ruke kada sam shvatila da sa svojim telom postajem mašina za pravljenje novca!

Bila sam godinama udata sa kriminalca, sada kad sam puštena sa lanca, shvatila sam koliko mi muškarci prosipaju prazne priče da bi me odvukli u krevet tako da sam svima jasno davala do znanja da bi bio sa mnom moraš da platiš sine 200 eura , i tako krenem u posao…!

Možemo se viđati ali da ne očekuju ništa. Ako si spreman da platiš za noć, radi sa mnom šta ti je volja. Emocije sam pretvorila u hladnu damu, dajem se samo za novac da obezbedim ćerki bolji život! Osuđujte! Srećno!

Izvor: ehomag.com

Related posts

Ja sam se udala prije sedam godina i to udala sam se znajući da ne mogu da imam djecu.

U R

DOK SJEDITE NA WC ŠKOLJKI ČAČKATE PO TELEFONU: To nipošto ne bi smjeli raditi, prijeti vam ova VELIKA OPASNOST!

U R

‘Jučer dok sam čekala u redu na kasi u jednom tržnom centru…’

U R

Leave a Comment