18.3 C
Sydney
24. studenoga 2020.
Zanimljivo

Zaljubio sam se u nju, predivna je osoba, ali moji roditelji su me se odrekli jer je razvedena, 13 godina starija od mene i ima kćerku

“Imam 25 godina i nikada nisam imao djevojku, a onda sam prije par mjeseci upoznao stariju ženu… Tanja je razvedena, 13 godina starija od mene i ima kćerku staru 4 godine. Imala je mnogo težak brak, bivši muž je tukao jer je umišljao da ga vara.

Zaljubio sam se u nju, predivna je osoba.

Kada su moji roditelji saznali za nju tražili su od mene da prekinem vezu sa njom, da ona raspuštenica, nije za mene momka, plus je starija, a najgore od svega za moje roditelje je što ima dijete. Meni ništa od toga ne smeta, volim je, a njenu kćerku gledam kao da je moja, jako simpatična i pametna djevojčica. Juče mi je Tanja rekla radosnu vijest, da je ponovo trudna i da ću postati otac. Nemate pojma kako sam sretan.

Odmah sam joj rekao da se spakuju i da ih vodim kod mene kući da konačno započnemo zajednički život, a želio sam spriječiti rodbinu i košije da za moje dijete govore da je kopile. Kada smo došli kući mama je bila sama. Mnogo se iznenadila kada je vidjela Tanju i njenu kćerku na vratima.

Rekao sam joj da ću postati tata, da je Tanja tudna i da započinjemo zajednički život, a moja mama je tada samo rekla: “Slobodno sine moj, ali raj život nećete započeti pod mojim krovom”… zalupila je vrata i čak dva puta okrenula ključ u bravi.

Stojali samo tako ispred vrata nekih pola sata, bio sam uvjeren da će mama otvoriti, ali ništa. Vratili smo se zajedno u Tanjin iznajmljeni i sada smo tu. Kada sam mislio da ne može biti gore, Tanja mi je rekla da najbolje da raskinemo i da se ja vratim mojim roditeljima, jer ne želi da uništava moj život, i da će da prekine trudnoću. Koliko je dobra osoba, bez obzira što i ona mene jako voli spremna je da se žrtuje zbog mene. Rekao sam joj da od toga nema ništa i da ako treba zbog nje sam spreman da potpuno zaboravim i mamu i tatu. Ako oni mene mogu zašto ja njih ne bih moago.

BONUS ISPOVEST:

Moja svekrva, bivša svekrva mi je uništila život… Godinama je pokušavala i prije godinu dana nas je rastavila i to za sva vremena… Ja sam dijete iz mješanog braka, mama mi je hrvatica, a tata srbin i to mojoj svekrvi nikako nije odgovaralo.

Za 5 godina braka svašta sam pretrpila, tukla me ona, tukao me muž… nisam mu uzimala za zlo, jer je konstantno bio pod velikim pritiskom. Sve je pokušavala da me ocrni i da me predstavi kao lošu osobu, ali ja sam se zbog toga mnogo više trudila da budem dobra supruga, dobra snaha, dobra majka.

Ne pretjerujem bila sam savršena snaja. Međutim, prošle godine moja svekrva me odvela u vikendicu i tamo “nakljukala” tabletama za spavanje i… UHVATILA ME SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM… meni nepoznatim, ali njoj itekako poznat jer mu je ona platila da taj dan dođe… plan koji je sigurno mjesecima pripremala…

Napravila je bezbroj fotografija, video klipova mene i tog nekog momka… Naravno sve pokazala mom muži i tu je bio kraj. Vjerujte da nisam ni pokušavala da se opravdavam, toliko je bilo sve bez greške organizovano i odrađeno da sam bila nemoćna… Ni kriva ni dužna UHVAĆENA NA DJELU!!!

Vratila sam se sa kćerkicama kod mojih, živimo od socijalne pomoći i onoga što mama i tata zarade od sezonskih poslova… uništen mi je život totalno i kada počnem razmišljati o budućnosti koja me čeka padam u tešku depresiju.

Izvor: novi.ba

Related posts

“Razveo sam se sa ženom, živjeli smo kod mene sa mojim roditeljima…”

U R

“Svekrva me mrzi, danas me je pred mužem…”

U R

“Hvala ti djede, što si zadnju snagu iskoristio za smijeh jer ću te takvog pamtiti do kraja života.”

U R

Leave a Comment