19.8 C
Sydney
30. studenoga 2020.
Zanimljivo

Pitam se koga sam nazivala kumom sve ove godine?

“Muž i ja živimo na selu i imamo ogromno lijepo dvorište sa baštom, veliku kuću, bazen, sto za stoni tenis, dvije velike garaže i naravno da uživam u svojoj kući za koju sam, skupa sa suprugom, radila godinama.

Prije par dana, kuma se na mene naljutila jer ja toliki novac “bacam” na kuću u kojoj živim, dok ona sa vjerenikom dijeli jedva 40 kvadrata u stanu u gradu, i zašto, zaboga, ne bismo njoj pomogli da kupi veći stan, nego pravim bazen u dvorištu.

Pitam se koga sam nazivala kumom sve ove godine?”

BONUS ISPOVEST:

Moja svekrva, bivša svekrva mi je uništila život… Godinama je pokušavala i prije godinu dana nas je rastavila i to za sva vremena… Ja sam dijete iz mješanog braka, mama mi je hrvatica, a tata srbin i to mojoj svekrvi nikako nije odgovaralo.

Za 5 godina braka svašta sam pretrpila, tukla me ona, tukao me muž… nisam mu uzimala za zlo, jer je konstantno bio pod velikim pritiskom. Sve je pokušavala da me ocrni i da me predstavi kao lošu osobu, ali ja sam se zbog toga mnogo više trudila da budem dobra supruga, dobra snaha, dobra majka.

Ne pretjerujem bila sam savršena snaja. Međutim, prošle godine moja svekrva me odvela u vikendicu i tamo “nakljukala” tabletama za spavanje i… UHVATILA ME SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM… meni nepoznatim, ali njoj itekako poznat jer mu je ona platila da taj dan dođe… plan koji je sigurno mjesecima pripremala…

Napravila je bezbroj fotografija, video klipova mene i tog nekog momka… Naravno sve pokazala mom muži i tu je bio kraj. Vjerujte da nisam ni pokušavala da se opravdavam, toliko je bilo sve bez greške organizovano i odrađeno da sam bila nemoćna… Ni kriva ni dužna UHVAĆENA NA DJELU!!!

Vratila sam se sa kćerkicama kod mojih, živimo od socijalne pomoći i onoga što mama i tata zarade od sezonskih poslova… uništen mi je život totalno i kada počnem razmišljati o budućnosti koja me čeka padam u tešku depresiju.

Izvor: novi.ba

Related posts

Imam 17 godina i u vezi sam sa jednim super likom koji je 10 godina stariji od mene…

U R

Najveću sreću u životu mi donosi novac…

U R

SVEKRVA MI JE POSLALA OVAJ PAKETIĆ POSLIJE SVADBE: Kad smo ga otvorili, muž i ja smo ZANIJEMILI OD ŠOKA!

U R

Leave a Comment