12.9 C
Sydney
29. listopada 2020.
Lifestyle

IMALA JE 340 KILA I NIJE MOGLA DA USTANE IZ KREVETA: Danas ima samo 70, PRAVA JE BOMBA, A TEK KOSA… (FOTO)

Mila je izgubila toliko težine da niko ne može da povjeruje kako izgleda, uključujući i nju samu.

Kada se Mila Klark pojavila u emisiji “Moj život sa 300 kilograma”, bez ikakvog razmišljanja svrstana je u najteže učesnike ovog rijalitija. Sa 340 kilograma, ništa nije mogla da uradi sama – djeca su joj pomagala u svemu, od toga da su joj donosili hranu, preko toga da su je kupali i pomagali joj da ide u toalet.

Milina težina spriječavala ju je čak i da se uspravi u krevetu, pa joj je i u tome bila neophodna pomoć djece.

U očaju, prijavila se za emisiju “Moj život sa 300 kilograma”, vjerujući da samo čuveni dr Nau može da joj pomogne. Tako je i bilo, doduše ne odmah. Milina zavisnost od hrane često joj je uništavala svaki napredak i izazivala velike svađe sa dr Nauom.

rjdk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt1rzn01eqv8vzmy2ngm5zja4zde1zta3ognjogu2ndy5ntyzn2uzzmmuanbnkzmczqkeaieaaq

Foto:Profimedia

Tri godine trajala je njena borba. Nakon početnog gubitka kilograma, klasifikovala se za bajpas želuca, poslije čega je nastavila da mršavi.

Zarekla se da se više nikada neće vratiti brzoj hrani jer, kako ju je upozorio dr Nau, to je prvi korak ka ponovnom životu u krevetu kakav je vodila.

Nastavila je da živi disciplinovano, a kilogrami su se topili.

h9yk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwm1rn01eqv8vmmy4yzqzmwzkzwqxodc5odnkm2rlndm0y2viymqxztuuanbnkzmczqkeaieaaq

Foto:Profimedia

Danas, Mila ima 71 kilogram. Izgubila je fantastičnih 269 kilograma. Prošla je kroz tri operacije odstranjivanja viška kože, a morala je da mijenja i čašice na koljenima, jer su joj propale zbog viška kilograma.

Mila danas svoje mnogobrojne fanove na Instagramu redovno obavještava o svojim svakodnevnim aktivnostima, a od zdravog stila života ne odustaje.

Izvor: novi.ba

Related posts

OVO JE GLAVNI UZROK GLAVOBOLJE, A SVI GA DRŽIMO U KUĆI: Zbog njega vas muči nesanica, IZBACITE GA ODMAH!

U R

CIJELO VRIJEME SMO BILI U ZABLUDI: Kosa ne SIJEDI ZBOG STAROSTI, evo šta je jedini razlog!

U R

EVO KAKO SE PRAVI ZAPRŠKA: Mnoge domaćice ne znaju pravu CAKU, ovako će jelo biti 10 PUTA UKUSNIJE! FOTO

U R

Leave a Comment