20.9 C
Sydney
27. studenoga 2020.
Zanimljivo

Svekrva i muž su me otjerali jer nisam mogla da zatrudnim…Danima sam bila na teškim sedativima, pomišljala da sebi oduzmem život

Danima sam bila u depresiji. Svekrva i muž su me otjerali jer nisam mogla da zatrudnim. U principu moja svekrva je ta koja nam je uništila brak obzirom da nije prošao dan da mi nije rekla barem jednu ružnu riječ, tipa, nerotkinja, jalova, šuplja, prokleta i sl. Bukvalno me kao smeće izbacio na ulicu.

Danima sam bila na teškim sedativima, pomišljala da sebi oduzmem život.

Mislila sam da ne može biti gore, međutim šest mjeseci nakon toga moj muž, bivši mu, je ‘otišao’ u saobraćajnoj nesreći i tada sam shvatila da sve u životu ima svoje zašto. Da me nije otjerao vjerovatno bih i ja bila sa njim, vjerovatno bih i ja ‘otišla ovako ja sam živa, imam pored sebe novog muškarca, savršenog, jer mu nije bitno što ne mogu roditi, kaže usvojiti ćemo.

BONUS ISPOVEST:

Imam 46 godina, oženjen sam i imamo djecu, ali sam 3 godine u tajnoj vezi sa djevojkom od 24 godine.

Međutim, prije 6 mjeseci je ostala trudna, protiv moje volje. Imam 46 godina i odmah mi je bilo jasno da želi da mi rasturi porodicu, da napustim moju suprugu i naše 4 kćerke. Obzirom da me je izdala i prevarila, tačnije pokušala da me prevari odlučio sam da je naučim pameti.

Danima joj se nisam javljao… tačnije 15 dana, a onda, kada je shvatila u šta se dovela odlučio sam da je najbolje da je ostavim, da joj okrenem leđa i nikada više je ne pogledam, samim tim i to dijete koje mi je pokušala podvaliti.

Naravno nakon ovoga više nikad ne bi bilo isto, izgubio sam povjerenje u nju, razočarala me, al skroz. Mislim da ću je ostaviti, a moglo nam je još dugo godina biti super. Iskren da budem, već sam i odovoljio sa njom, možda je i zbog toga došlo do ovog zahlađenja u našoj vezi.

Izvor: info-magazine.site

Related posts

MOJ MUŽ HTIO DA BACI U SMEĆE OVE STARE FIOKE: Kad vidite kako sam ih ja ISKORISTILA, OSTAT ĆETE BEZ RIJEČI!

U R

Kada mi je djevojka otkrila svoju mračnu prošlost, meni se svijet srušio

U R

Ovako izgleda kad jedan od najkrupnijih ljudi na svijetu pokuša ući u najmanji automobil (VIDEO)

U R

Leave a Comment