18.3 C
Sydney
26. studenoga 2020.
Zanimljivo

Imam 18 godina i mnogo se brinem jer sumnjam da sam u drugom stanju,a moji roditelji su izuzetno veliki vjernici

Sumnjam da sam u drugom stanju već nekoliko dana. Imam 18 godina i mnogo se brinem jer moji roditelji su izuzetno veliki vjernici i ako se sazna da sam ja njihova kćerka jedinica trudna bio bi to veliki šok za njih. Najgore mi je što realno ne znam ko bi mogao biti otac bebe ukoliko sam zaista trudna.

Mislim znam, neko je od 4 muškarca sa kojim imam odnose neko vrijeme, ALI KO TAČNO nemoguće je da znam. To su stariji oženjeni muškarci koji mi plaćaju da se sa njima družim. Danas sam jednom rekla da mislim da sam trudna, a on mi je bez razmišljanja dao 500 eura i rekao da “učinim da ne budem trudna”. Tako nešto sam i predpostavljala obzirom da je izizetno ugladan u gradu, oženjen, ima troje djece i planira se politički angažovati.

Sačekati ću još koji dan, nadam se da ću dobiti me.struaciju i da je samo lažna uzbuna, a iskreno ni sama ne znam ukoliko sam zaista trudna kako da učinim da ne budem trudna.

BONUS ISPOVEST:

Baka me potpuno iznenadila. Imam samo 17 godina, tačnije za mjesec dana ću da napunim i baka (mama mog tate) me već par mjeseci ubjeđuje da mogu da zarađujem velike novce.

Kaže da bi dnevno mogla da zaradim nekada i po 50 eura, a da mi ništa ne bi falilo, čak naprotiv da bi i uživala u svemu tome. Juče me je pozvala kod sebe u stan da joj nešto kao pomognem, a kada sam došla sa njom su bila dva muškarca osrednjih godina.

Prilično sam se iznenadila, a baka mi je tada rekla da su njih dvojica zainteresovani za druženje Istog trenutka sam izašla iz stana i vratila se kući.

Izvor: info-magazine.site

Related posts

“Radim kao medicinska sestra u jednoj bolnici već godinama i naše plate su mizerno male.”

U R

Mama je stavila sestre blizanke u krevetić. Ono što je uslijedilo je najslađa stvar koju ćete pogledati

U R

“2000. godina. Nas dvoje zaljubljeni, živimo u Zagrebu”

U R

Leave a Comment