22.3 C
Sydney
30. studenoga 2020.
Zanimljivo

Imam 17 godina i u vezi sam sa jednim super likom koji je 10 godina stariji od mene…

Zabavljali smo se mjesec dana… Imam 17 godina i u vezi sam sa jednim super likom koji je 10 godina stariji od mene. Tražio je na prvom spoju, ali nisam željela, rekla sam mu da mora da sačeka. Nakon mjesec dana što smo se zabavljali otišli smo u hotel, koji je naravno on platio.

Cijelu noć smo proveli u hotelu, a ujutro mi je rekao da prekida vezu sa mnom jer mi nije prvi. Čovječe koji debil. Ipak mislim da je to samo izgovor i da je ustvari njegov cilj i bio da spava sa mnom, da me iskoristi, ali kao da sam tako nešto predosjetila i dok se tuširao iz novčanika sam mu izvukla 100 eura tako da, uz hotelsku sobu i sve pića koja je u zadnjih mjesec dana platio mislim da sam na kraju dobro prošla.

Za jedan odnos u kojem sam i ja debelo uživala dobila sam sigurno nekih pa možda i 500 eura.

BONUS ISPOVEST:

Zaposlen sam kao policajac i to veče sam bio u smjeni sa kolegom. U jednoj uličici primjetili smo “čudne ” radnje u parkiranom auomobilu. Prišli smo kako bi provjerili situaciju i zatekli smo dvoje bez odjeće, kako rade one stvari što je zakonom zabranjeno na javnim mjestima.

Naredili smo im da se obuku i izađu iz automobila. Par minuta je dotični gospodin otezao, molio da ih pustimo, dok je djevojka skrivala lice kosom. Međutim ja sam bio izričit u naredbi. Iz automobila je izašla moja maloljena nećakinja nema ni 17 godina… ZGROZIO SAM SE.

Izvor: info-magazine.site

Related posts

“Kada sam imala nekih 11-12 godina majka mi je bila oboljela od raka”

U R

SVOJOJ DJECI NIJE MOGAO PRIUŠTITI BAZEN: Uzeo je u ruke čekić i testeru i napravio nešto NEVJEROVATNO, svi mu zavide!

U R

Bože kakav blam nikada se u životu nisam gore osjećao… djevojka se samo nasmijala ustala i otišla

U R

Leave a Comment