31.7 C
Sydney
26. siječnja 2021.
Zanimljivo

Bila sam u tajnoj vezi sa kumom moga muža i neočekivano ostala trudna

Bila sam u tajnoj vezi sa kumom moga muža i neočekivano ostala trudna. Nisam kumu ništa govorila za trudnoću, nego sam mu jednostavno rekla da moramo prekinuti naše viđanje, da nema više smisla. To je bilo prije 3 godine. Porodila sam se i sve je bilo uredu, niko nije sumnjao da moj muž nije otac djeteta.

Međutim, od prvog dan, vjerovatno obzirom da znam čiji je, sin nevjerovatno liči na kuma, orginal, obrve, oči lice ma sve. Kažem sve je bilo uredu, ali prije nekih mjesec dana moj sin se razbolio i trebalo mu je dati krv moja krv nije odgovarala i tražili su krv oca. Šok Tada sam morala sve da priznam kumu, zbog čega sam raskinula sa njim Kada sam mu rekla da je moj sin, NJEGOV SIN, vjerovali ili ne zaplakao je od sreće.

Tada mi je priznao da je od rođenja sumnjao, ali nije se usudio da pita. Sredio je u bolnici sve što je trebalo, dao je krv i nekako se sve zataškalo.

BONUS ISPOVEST:

Baka me potpuno iznenadila. Imam samo 17 godina, tačnije za mjesec dana ću da napunim i baka (mama mog tate) me već par mjeseci ubjeđuje da mogu da zarađujem velike novce.

Kaže da bi dnevno mogla da zaradim nekada i po 50 eura, a da mi ništa ne bi falilo, čak naprotiv da bi i uživala u svemu tome. Juče me je pozvala kod sebe u stan da joj nešto kao pomognem, a kada sam došla sa njom su bila dva muškarca osrednjih godina.

Prilično sam se iznenadila, a baka mi je tada rekla da su njih dvojica zainteresovani za druženje Istog trenutka sam izašla iz stana i vratila se kući.

Izvor: info-magazine.site

Related posts

“Radim kao medicinska sestra u jednoj bolnici već godinama..”

U R

“Ne pričam sa djevojkom već 10 dana…”

U R

“Bila sam šokirana kada sam slučajno pogledala štedni račun..”

U R

Leave a Comment