23.6 C
Sydney
17. siječnja 2021.
Zanimljivo

Imala sam 19 godina kada sam ostala trudna i on mi je predložio da dođem da živim sa njim, u njegovoj kući, ali ne kao njegova žena…

Nije bilo drugog načina da nastavimo vezu… Sa svekrom sam u vezi mnogo prije nego sam ikako upoznala njegovog sina, tj mog sadašnjeg muža. Onaj koga ja ustvari volim i za koga moje srce kuca je moj svekar.

Imala sam 17 godina kada smo se upoznali, 23 godine je stariji od mene ali meni to nikada nije smetalo. Izuzetno je bogat i uticajan, stoga nije smio da se razvede, mora glumiti dobrog muža i brižnog oca zbog javnosti. Imala sam 19 godina kada sam ostala trudna i on mi je predložio da dođem da živim sa njim, u njegovoj kući, ali ne kao njegova žena, nego kao njegova snaja, žena njegovo sina.

Nije bilo drugog načina.

BONUS ISPOVEST:

Odlučila sam se na drastičnu promenu… Kada smo bile mlađe, moja sestra i ja smo bile nebo i zemlja. Bila je prelepa i dečaci su je obožavali, a ja sam se muku mučila sa aknama i viškom kilograma. Bila sam užasno ljubomorna na nju, ali sam se zato potpuno posvetila školovanju i kasnije fakultetu. Moj trud se isplatio, jer sam brzo dobila posao u solidnoj advokatskoj kancelariji. I dalje sam bila gojazna, ali sam bila zadovoljna svojim životom.

Sestra mi posle nekog vremena javila da planira da se uda za godinu dana i da hoće da joj budem deveruša. Kada sam spustila slušalicu, počela sam da plačem. Znala sam, svi će gledati u nju, biće oduševljeni njenom lepotom i pitaće se kako je moguće da smo u srodstvu. Odlučila sam da moram da zasijam na tom venčanju. Sledećih 11 meseci sam primenila najagresivniju dijetu, izgledala sam fenomenalno i osećala sam se odlično. Nabacila sam haljinu i otišla da se pripremim za svadbu.

Kada me je sestra Natalija videla, nije mogla da veruje; ponavljala je kao papagaj da izgledam sjajno, i da joj je jako drago zbog toga. I roditelji, koje dugo nisam videla, a i svi ostali su pričali samo o meni. Natalijin verenik, Predrag, stvarno je izgledao dobro. Rekao je da sam prelepa. Natalija nam je naredila da se više družimo kako bismo se bolje upoznali, jer ga je ostatak porodice dobro poznavao, za razliku od mene. Slagala bih kad bih rekla da mi nije prijalo društvo tog lepog čoveka.

Izvor: info-magazine.site

Related posts

‘Negdje usred noći probudila me iznenada snažna glavobolja’

U R

Uvezi sam sa udatom ženom koja radi u pekari,ona 35 ja 22…

U R

10 SLIKA KOJE POKAZUJU KOLIKO SE NAČIM ŽIVOTA PROMIJENIO: Kad vidite broj 3, ZAPLAKAT ĆETE ISTINA ŽIVA

U R

Leave a Comment