21.1 C
Sydney
24. studenoga 2020.
Zanimljivo

Odlučila sam se na drastičnu promenu…

Odlučila sam se na drastičnu promenu… Kada smo bile mlađe, moja sestra i ja smo bile nebo i zemlja. Bila je prelepa i dečaci su je obožavali, a ja sam se muku mučila sa aknama i viškom kilograma. Bila sam užasno ljubomorna na nju, ali sam se zato potpuno posvetila školovanju i kasnije fakultetu. Moj trud se isplatio, jer sam brzo dobila posao u solidnoj advokatskoj kancelariji. I dalje sam bila gojazna, ali sam bila zadovoljna svojim životom.

Sestra mi posle nekog vremena javila da planira da se uda za godinu dana i da hoće da joj budem deveruša. Kada sam spustila slušalicu, počela sam da plačem. Znala sam, svi će gledati u nju, biće oduševljeni njenom lepotom i pitaće se kako je moguće da smo u srodstvu. Odlučila sam da moram da zasijam na tom venčanju. Sledećih 11 meseci sam primenila najagresivniju dijetu, izgledala sam fenomenalno i osećala sam se odlično. Nabacila sam haljinu i otišla da se pripremim za svadbu.

Kada me je sestra Natalija videla, nije mogla da veruje; ponavljala je kao papagaj da izgledam sjajno, i da joj je jako drago zbog toga. I roditelji, koje dugo nisam videla, a i svi ostali su pričali samo o meni. Natalijin verenik, Predrag, stvarno je izgledao dobro. Rekao je da sam prelepa. Natalija nam je naredila da se više družimo kako bismo se bolje upoznali, jer ga je ostatak porodice dobro poznavao, za razliku od mene. Slagala bih kad bih rekla da mi nije prijalo društvo tog lepog čoveka.

BONUS ISPOVEST:

“Dešava mi se često da mi se udvaraju zauzeti muškarci. Svaki put odbijem na kulturan način, ali u zadnje vrijeme ludim.

Tipa jedan me lagao da nema curu i ja otkrijem da ima, kažem mu da sam saznala, a on meni priča kako to nema veze, da ne osjećam grižnju savjest, svašta nešto.

Rekla sam mu da djeluje kao pametan momak, da mu je cura vjerovatno dobra,kako je rijetkost naći pravu osobu danas i da je čuva, tj da se ne glupira okolo i da se naša konverzacija završava tu.

On na sve to kaže “ipak bih volio ja tebe da upoznam bolje”.

Ja sam zaista srećom otkrila da je zauzet i sklonila se, ali koliko je spreman čovjek daleko da ide?

Ako neko nije u potpunosti zadovoljan u vezi, zašto povrij,eđuje tu osobu varajući je? Nije svaka veza savršena, ali ne rješava se ništa varanjem i laganjem.

Pored svega sto vidim, “savršenih insta veza/brakova” dok uživo kao zečevi, zaista me strah da neću naći nekog normalnog.”

Izvor: info-magazine.site

Related posts

“Juče se udala moja najbolja prijateljica”

U R

“Nikada nemoj čoj`eka dočekat` smrknuta”- rekla mi je stara nana i dodala nešto što me prati kroz čitav život

U R

Mislila sam da muško ženska prijateljstva postoje…

U R

Leave a Comment