21.8 C
Sydney
14. siječnja 2021.
Zanimljivo

Imam 21 godinu, u braku sam od 3 godine sa rasplodnim bikom koji ima 31 godinu.

Imam 21 godinu, u braku sam od 3 godine sa rasplodnim bikom koji ima 31 godinu.

Dijete mi je napunilo godinu prije 2 mjeseca. I pošto on radi, a ja čuvam dijete po cijeli dan i mučim se (on je programer, ali radi u uredu) , odlučila sam da je dijete moje.

Uskoro se razvodimo. Međutim, on kaže da će se boriti da dijete ostane kod njega (to je suprotno od mojih planova) .

Ja sam odlučila nakon razvoda, (pošto će mi alimentacija biti negdje oko 75% njegove plate, tj. Oko 1400e (bar se nadam, nisam pitala advokata) ) , da pitam roditelje da mi daju njihovu kuću, i da onda oni odu u podstanare, a ja sa djetetom da se doselim. Računam negdje da će alimentaciju plaćati oko 18 godina, a ja ću se nakon toga negdje skrasiti. Držite mi fige. ”

BONUS ISPOVEST:

“Jutros mi se dogodio veliki blam, najveća sramota ikad…

Otišla sam u market da kupim mami namirnice za pripremu ručka, kad na kasi zatičem ujaka od tate.
Tako on zovne mene da mu priđem. Pričamo mi nekoliko minuta pred kasom i on izvadi novčanik i poče listati eure.A ja kao iz topa mu rekoh:

Joj ujko ne treba, imam ja novca. Bože, on izvadio novčanik da plati svoje, kada je završio pružio mi je dva eura da popijem piće sa društvom.

Sigurno ni to ne bi dao, ali ispalo je da očekujem da mi da. Jbg, penzioner, znam da i on nema i zato sam i rekla. To vam je kad je jezik brži od pameti.”

Izvor: novi.ba

Related posts

“Muž me prevario sa konobaricom, a ja sam se ovako osvetila”

U R

LAGALI SU NAS CIJELO VRIJEME: Pogledajte kako je stvarno izgledalo snimanje emisije ”Čovjek protiv divljine”

U R

“Do prije par mjeseci bila sam najsretnija žena, dobar muž, troje djece, svi hvala Bogu zdravi i mislila sam da mi tu sreću ništa i niko ne može unišiti. “

U R

Leave a Comment