23 C
Sydney
25. studenoga 2020.
Zanimljivo

Ljubavi nećeš nikada bit zaboravljena…

“Sa sedamnaest godina smo započeli vezu, sa dvadeset sam je oženio, sa dvadesettri smo dobili kćer, najljepše biće na svijetu. Imali smo fine poslove, a onda je moja supruga oboljela.

Pošto su naši roditelji bili malo ekonomski jači, dali smo otkaz i sve stvari usmjerili u Švicarsku i njeno ozdravljenje, nakon šest mjeseci borbe ona je preminula.

Ja i moja kći ostali smo sami, ona mi je danas jedino što mi je ostalo od od najvoljenije žene, iako imam dvadesetdevet godina i naravno da sam mlad, prsten još uvjek nosim na prstu, a moja kći sa mnom uči za školu, želi da postane doktor kao i njena mama.

Znam da se nikad više necu naći ženu i oženiti je, jer dok je ona pod zemljom, ja imam kome da idem… ljubavi nećeš nikada bit zaboravljena.

BONUS ISPOVEST:

“Moj otac mi svaki mjesec uzima po 150€ za stanarinu od kada sam se zaposlio.

I zaista mi je to bilo glupo jer on ima dovoljno novca da bi mogao i mene izdržavati a kamoli da mi još uzima novac i nekako sam ga malo i mrzio zbog toga.

I došlo vrijeme da se ženim i svi su davali neke poklone, koverte i tada mi je otac dao dvije koverte u jednoj su bile sve pare od stanarine koje sam dao a u drugoj isto toliko što mu je on dao od sebe.

Svi su bili u šoku nisu vjerovali čak ni majka nije znala za to i sad sam od tog novca kupio sebi i ženi stan i onako solidan automobil.”

Izvor: ehomag.com

Related posts

“Živim sa momkom i za prvu godišnjicu veze htjela sam da iznenadim momka”

U R

vekar me cijelo vrijeme gledao, a i ja sam njega…

U R

Upoznao sam jednu curu koja je bila trudna ali nije zeljela roditi tu bebu jer je otac djeteta ostavio cim je saznao da je trudna..

U R

Leave a Comment