19.3 C
Sydney
1. prosinca 2020.
Zanimljivo

Rekla mi je da želi malo nježnosti, jer se osjeća usamljeno. Odbio sam je, počeo da psujem

“Prošli petak nam je došla od ženine sestre kćerka da provede vikend kod nas, kod tetke i tetka. Djevojčica od 18 godina, debeljuškasta, pirgava još uvijek izgleda kao dijete. Obzirom da supruga radi drugu smjenu ja sam je dočekao, otišla je u sobu raspakovala se i sišla kod mene u dnevnu.

Vjerujte mi da nikada nisam imao grešne misli prema njoj, ma ni prema jednoj mladoj djevojci, ali ovo nisam očekivao. Gledao sam neki film, a ona je došla i imala je običaj da sjedne kod mene, prigrlio sam je kao dijete.

Tako smo gledali i u jednom trenutku nisam zna šta me je snašlo, ona me zagrlila. Skočio sam, odgurnuo je od sebe, pitao je šta joj je?? Rekla mi je da želi malo nježnosti, jer se osjeća usamljeno. Odbio sam je, počeo da psujem, a ona je tada proplakala i kroz plač rekla da je neće ni jedan muškarac, jer nije dovoljno atraktivna i lijepa.

Sjedio sam i razmišljao, šta da radim, bio sam u situaciji da u svakom slučaju griješim i odlučio sam da sve kažem ženi, da je odvedu psihologu i to riješe.”

BONUS ISPOVEST:

“Nikada ga nisam voljela, volim samo njegove pare… U braku smo i vara me, krije poruke i pozive a ne zna da mene baš briga. Ja njega ni ne volim, nikada ni nisam. Privukle su me njegove pare. Nikada mu neću reću da znam.

Lijepo mi je. Imamo čistačicu pa ne čistim. Kupuje mi sve što mi treba, izlazim sa drugaricama, jedemo po restoranima pa ne kuvam, putujem (makar sam to radila prije karantina). Sada naručujem dostavu isto ne moram kuvati.

Sada naručujem dostavu isto ne moram kuvati. Ne moram da radim, imam dijete sa njim i ono je isto obezbeđeno. Čak mi i odgovara što ima ljubavnicu jer sada manje traži odnose od mene.

Uživam po cio dan sa svojim mališanom, ne moram da brinem o novcu, čitam, gledam filmove i serije. Jedino me strah da se ne zaljubi u tu svoju ljubavnicu i da me ostavi mada sam vidjela u porukama da joj je rekao da nikada neće ostaviti svoju ženu jer ne želi to da radi zbog djeteta. Mislim da sam sigurna.

Izvor: novi.ba

Related posts

“Moj suprug i ja smo se vjenčali ljetos i živimo u malom iznajmljenom stanu od 50 kvadrata”

U R

NIJE ISPUNIO OBEĆANJE Gradonačelnika vezali za kamion i vukli po ulici (VIDEO)

U R

PRIČA: Čovjek koji je prodavao jaja

U R

Leave a Comment