20.9 C
Sydney
27. studenoga 2020.
Zanimljivo

Pozajmim jednoj drugarici štikle i nije mi ih vraćala mjesec dana…

“Pozajmim jednoj drugarici štikle i nije mi ih vraćala mjesec dana.

Na kraju joj kažem da ih vrati i ona sve govori vratiće ih i ne vraća ih. I tako se to odužilo skoro 3 mjeseca, mi smo se gledale ali ona kao “zaboravi” da mi vrati štikle jer je u obavezama.

Vidjela sam na instagramu da se slika u njima i da ih često nosi. Tu mi pukne film, nije mi padalo na pamet da joj poklonim štikle jer su markirane i jer sam ih platila 150 eura.

Na kraju je jedan dan pitam da li je kući, kaže da jeste i ja joj napišem “evo prolazila sam ispred tvoje zgrade pa rekoh da se popnem da uzmem štikle, trebaju mi noćas”.

Kad ona otvori vrate i bukvalno mi ih je bacila u ruke i rekla “Zar zaista nemaš nijedne druge štikle? Stvarno bi trebala da kupiš”.

Ona će meni komentarisati kako trebam da kupim a bukvalno je ukrala moje. ”

BONUS ISPOVEST:

“U subotu se udajem za bivšeg muža moje najbolje drugarice. Možda izgleda odvratno, ali i prije nego su se oni vjenčali on je više gledao mene nego moju drugaricu. Jednostavno mi se tada nije sviđao.

Par godina nakon njihovog vjenčanja smo se sasvim slučajno “spojili” i shvatili smo da smo jedno za drugo. Moja najbolja drugarica, njegova tadašnja supruga nakon što je saznala za nas me je mjesecima vrijeđala, ono najstrašnije, kao da sam joj nekoga ubila ne daj bože.

Pokušavala sam joj objasniti da nema porebe da se ljuti, jer to što se desilo nije ništa zlonamjerno, već jednostavno se rodila neka posebna ljubav. Iskreno nije njoj do njega, već do njegovih eura obzirom da ih, da tako kažem, baš ima.”

Izvor: novi.ba

Related posts

“Vjerenica me prošle godine ostavila nakon 5 godina zabavljanja”

U R

POUČNA PRIČA: Učitelj donio balone

U R

“Ja sam iz jako bogate porodice, moji roditelji se razbacaju s parama…”

U R

Leave a Comment