8.7 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

Stidim se svoje majke koja se u zrelim godinama ponaša kao tinejdžerka…

Moja majka je sa razvedenim čovekom u vezi, koji ima mnogo dece. Meni sama činjenica da je sa njim ne smeta, ali dovodi ga u naš stan kao da su tinejdžeri.

Ponašaju se nenormalno, rade u sobi svašta, ja ih čujem konstantno.. nemaju nikakvog poštovanja prema meni, a ni stida i obraza.

Izlaze u provod, majku ne poznajem. Taj čovek pored svega što radi, bez imalo stida postavlja svakakve vulgarnosti na drustvene mrze. Voleo bih da mogu da da odem daleko od njih.

BONUS ISPOVEST:

Nakon 3 godine veze i 5 godina braka prije par dana sam prevario moju suprugu, prvi put i to u najgorem trenutku. Nikada nisam mislio da će to da se desi, ali … desilo se.

Njena prijateljica mi se otvoreno nabacuje već godinama. Inače ta prijateljica i ja svakodnevno putujemo zajedno na posao jer radimo u istom gradu. Moja supruga je prije mjesec dana operisala cistu na jajniku i doktor joj je strogo zabranio bilo kakav intimni odnos.

Imam 29 godina i svaki dan sam bio sve napaljeniji… ljeto, ta prijateljica koja je zaista zgodna i lijepa žena i prije 4 dana sam jednostavno popustio i imao sam odnos sa supruginom prijateljicom u jednoj šumici pored puta. Čim sam to uradio, čim sam “uzvujao pantalone” savjest me počela peći. Vjerujte da dvije noći nisam oka sklopio. Toliko mi je bilo muka što sam to uradio da sam na kraju juče mojoj supruzi sve priznao i ispričao u detalje.

Rekao sam joj da se to prvi puta u životu desilo i da sigurno više nikada neće, a ona mi je tada samo rekla: TI ZNAŠ U KAKVOM SAM JA ZDRAVSTVENOM STANJU… bila je o rečenisa više upitnog karaktera. Spakovala je kofer i otišla svojima.

Uporno pokušavam da je dobijem, ali blokiran sam sa svih strana, jednostavno ne želi da me ikako čuje. Mnogo mi je sada teško, ne shvatam zašto se toliko naljutila, priznao sam joj sve, bio iskren, ISKRENO SE POKAJAO i rekao da nikada više neću…

Izgleda mi kao da je jedva čekala da se nešto slično desi i da me napusti, kroz glavu mi prolazi mnogo toga, šta ako i ona ima nekoga sa strane? Možda sam ja samo na kraju samo njena žrtva?

Izvor: info-magazine.site

Related posts

“Hvala ti djede, što si zadnju snagu iskoristio za smijeh jer ću te takvog pamtiti do kraja života.”

U R

300 ZMIJA MU SE NASTANILO U PORODIČNOJ KUĆI, A ONDA JE SAZNAO RAZLOG: Samo jedna stvar u dvorištu mu je napravila PAKAO od života, imate li vi ovo?

U R

Prvo me zadesila oluja, pa njen muž…

U R

Leave a Comment