15 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

Povratio sam od muke kada mi je moja mama rekla da je saznala da me moja supruga vara…

“Vratio sam se s posla jučer oko 5 sati, dočekala me moja mama i rekla da je saznala da me moja supruga vara.

Baš sam se iznenadio… grozan osjećaj. Tri godine smo u braku imamo kćerku i trenutno je trudna, 6. mjesec! Odmah sam posumnjao da je možda zatrudnila sa tim muškarcem sa kojim me vara.

Vjerujte povratio sam od muke… Otišao sam na sprat i tada sam je uhvatio za ruku i izveo na put. Nije joj bilo jasno, a kada sam joj rekao da ide kod og svog ljubavnika, počela je da plače.

Naravno, klela se da nema drugog i da mi je vjerna, međutim to su ženske priče, kako kažu krokodilske suze… Nisam u nekoj finansijskoj situaciji, ali u ponedjeljak idem da uradim test očinstva za kćerku, mislim ovu djevojčicu koju još uvijek smatram kćerkom.

Iskreno volio bih da je moja, jer baš je volim i baš bi mi bilo teško da se razdvojim od nje, ali… kako bude biti će. Nikada nisam ni pomišljao da mi se ovako nešto može desiti, istina, mama je oduvijek sumnjala u njenu vjernost i poštenje, ali ja joj nisam vjerovao, NAŽALOST!”

BONUS ISPOVEST:

Zatrudnela sam sa drugim muškarcem i razvela se od muža, ali me svi osuđuju zbog toga. Prvo sam lagala da je muževo dete, kako su sumnje postale stvarnost prema tome da nisam dugo imala odnose sa suprugom, ubrzo je saznao da imam drugog.

Onda je krenuo da me vređa da sam ku…., ja sam ga udarila i prijavila za nasilje u porodici. Onda je dobio zabranu za prilaz na mesec dana, odmah je morao da napusti svoj vlastiti stan. Ja sam provodila vreme sa mojim lj.bavnikom u muževom stanu. Dva dana pre isteka zabrane morala sam da se iselim.

Izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

“Živio sam sa djevojkom 3 godine, a onda se doselio moj najbolji prijatelj…”

U R

OBRIJALA LICE, PA SE UDALA: Proglašena je za NAJDLAKAVIJU djevojčicu na svijetu, a evo kako danas izgleda, NEĆETE VJEROVAT SVOJIM OČIMA!

U R

MAJKA RODILA BLIZANCE ZA VRIJEME PANDEMIJE, DALA IM KATASTROFALNA IMENA: Pogledajte kako se djeca zovu, CIJELI SVIJET JE OSUĐUJE

U R

Leave a Comment