15 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

Imam 30 godina, razvedena sam i momci, muškarci, stariji i mlađi gledaju me kao polovnjaču.

Nakon razvoda dugo nisam imala nikoga. Imam 30 godina i momci, muškarci, stariji i mlađi gledaju me kao polovnjaču. A, onda sam upoznala muškarca iz drugog grada.

U početku sve fino, bajno dolazio je da se viđamo, pružao mi pažnju onda sam se previše brzo “dala”, stupila sam u o dnose s njim, imao je tonu mojih eksplicitnih slika… nakon toga javlja mi se ženska osoba na fb, po porukama vidim da je besna kontam da nešto nije u redu, nismo čak ni zajednički prijatelji sa tim mojim bivšim. Da bi od nepoznate ženske osobe saznala da je u braku sa njom i da ima troje dece. Odmah sam prekinula kontakt sa njim.

Već sam bila zaljubljena kada sam saznala da već ima nekog. Ne mogu da prestanem misliti na njeg, dosta puta u naletu emociju i zaplačem.

BONUS ISPOVEST:

Zatrudnela sam sa drugim muškarcem i razvela se od muža, ali me svi osuđuju zbog toga. Prvo sam lagala da je muževo dete, kako su sumnje postale stvarnost prema tome da nisam dugo imala odnose sa suprugom, ubrzo je saznao da imam drugog.

Onda je krenuo da me vređa da sam ku…., ja sam ga udarila i prijavila za nasilje u porodici. Onda je dobio zabranu za prilaz na mesec dana, odmah je morao da napusti svoj vlastiti stan. Ja sam provodila vreme sa mojim lj.bavnikom u muževom stanu. Dva dana pre isteka zabrane morala sam da se iselim.

Izvor: info-magazine.site

Related posts

Sestra me užasno povrijedila, došla je kod mene na dvije sedmice u Njemačku, gostila sam ju i častila…

U R

OVOJ KUĆI SE BALKAN SMIJE I SVI SE PITAJU KO SU MAJSTORI ! Sve će vam biti jasno kad POGLEDATE CIJELU SLIKU!

U R

“Išao sam u Njemačku, 3 mjeseca radio na crnjaka da nešto zaradim, da meni i supruzi poboljšam život. “

U R

Leave a Comment