16.6 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

“Drug mi poslao video na kojem je moja devojka… prvo sam pomislio da kako samo liče, ali…”

Šalje mi drug video s jednog sajta za odrasle i kaže da je devojka sa snimka ista moja devojka. Prvo sam pomislio da kako samo liče, ali nemoguće da neko baš toliko liči na nekoga, i lice i telo, bukvalno ona.

A onda se okrenula i video sam tetovaže moje devojke. To već nemoguće da samo liči, ipak je ona. Ne znam da li je neko postavio snimak bez njenog znanja i volje ili je i ona to htela. Vidi se na snimku da zna za kameru i da se snima, a što je najgore, video je postavljen dok smo mi već bili u vezi, nije pre nas.

Ne znam kako da joj kažem ovo, plašim se njene reakcije i onoga što ću saznati. Očigledno da je snimak iscureo bez njenog znanja, možda je taj što je postavio saznao da ima dečka… sada već razmišljam da raskinem sa njom, kome treba devojka lakog morala?

BONUS ISPOVEST:

Zatrudnela sam sa drugim muškarcem i razvela se od muža, ali me svi osuđuju zbog toga. Prvo sam lagala da je muževo dete, kako su sumnje postale stvarnost prema tome da nisam dugo imala odnose sa suprugom, ubrzo je saznao da imam drugog.

Onda je krenuo da me vređa da sam ku…., ja sam ga udarila i prijavila za nasilje u porodici. Onda je dobio zabranu za prilaz na mesec dana, odmah je morao da napusti svoj vlastiti stan. Ja sam provodila vreme sa mojim lj.bavnikom u muževom stanu. Dva dana pre isteka zabrane morala sam da se iselim.

Izvor: komicnistatusi.rs

Related posts

“Imamo veliku kuću, djeca se razišla po svijetu”

U R

Evo šta se desi kada vozač BMW-a X5 na autoputu izaziva kamiondžiju u kamionu od 40 tona!

U R

Na mestu gde smo se mi prvi put poljubili, on sad zaprosio devojku…šta reći

U R

Leave a Comment