8.7 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

Čitav svoj život se susrećem sa šalterušama, ali jučer sam doživela horor scenu…

Čitav svoj život se susrećem sa šalterušama, ali jučer sam doživela horor scenu. Naime, žena me je toliko razbesnela da sam joj svašta rekla preko onog pulta, na šta je ona pozvala obezbenjenje da me izbaci napolje.

Ajde da je obezbeđenje bilo normalno, nego dvojica su me vukli kao leš a ovaj drugi koristio priliku da me hvata po telu, i ja mu ih micala, a on uporno stavljao ruke gde ne treba. Ne znam odakle pravo bilo kome da zbog gluposti tako ponižava nekoga i izdire se kao na džukelu, a pritom pozove obezbeđenje da me onako isteruje kao leša.

Radim deset puta teži posao od nje koja sedi u toplom celu smenu pa se opet ni prema kome ne ponašam kao da mi je g*vno pod nosem. Tako da drage gospođe šalteruše, sve se može normalno, ljudski lepim tonom reći, a svoje lične frustracije i histerije se ne leče na radnom mestu na klijentima. Neće vam pasti kruna sa glave ako budete malo ljubaznije.

BONUS ISPOVEST:

Zatrudnela sam sa drugim muškarcem i razvela se od muža, ali me svi osuđuju zbog toga. Prvo sam lagala da je muževo dete, kako su sumnje postale stvarnost prema tome da nisam dugo imala odnose sa suprugom, ubrzo je saznao da imam drugog.

Onda je krenuo da me vređa da sam ku…., ja sam ga udarila i prijavila za nasilje u porodici. Onda je dobio zabranu za prilaz na mesec dana, odmah je morao da napusti svoj vlastiti stan. Ja sam provodila vreme sa mojim lj.bavnikom u muževom stanu. Dva dana pre isteka zabrane morala sam da se iselim.

Izvor: info-magazine.site

 

Related posts

U subotu se udajem za bivšeg muža moje najbolje drugarice. Možda izgleda odvratno, ali…

U R

Imam 23 godine. Preselila sam se u stranu državu sa 15 godina…

U R

Moja žena ima srednju školu, ja sam završio jedan od težih fakulteta.

U R

Leave a Comment