23.6 C
Sydney
17. siječnja 2021.
Zanimljivo

Juče sam doživio takav šok da mislim da se nikada neću oporaviti…

“Nisam sumnjao u suprugu do prije mjesec dana… Nakon što je promjenila radno mjesto primjetio sam kako je počela mnogo više da troši i da ima mnogo više novca nego ranije.
Dugo sam razmišljao, tražio opravdanje za to njeno ponašanje, ali ništa osim bogatog sponzora mi nije bilo kao logično objašnjenje. Počeo sam je uhoditi, krišom pregledavati mobitel i tako to.

Nikakve “tragove” nisam pronalazio, ali juče sam doživio takav šok da mislim da se nikada neću oporaviti.

Cijeli dan sam je pratio i na kraju sam je uhvatio kako se u autu lj.bi sa svojim novim šefom.

BONUS ISPOVEST:

Nakon 3 godine veze i 5 godina braka prije par dana sam prevario moju suprugu, prvi put i to u najgorem trenutku. Nikada nisam mislio da će to da se desi, ali … desilo se.

Njena prijateljica mi se otvoreno nabacuje već godinama. Inače ta prijateljica i ja svakodnevno putujemo zajedno na posao jer radimo u istom gradu. Moja supruga je prije mjesec dana operisala cistu na jajniku i doktor joj je strogo zabranio bilo kakav intimni odnos.

Imam 29 godina i svaki dan sam bio sve napaljeniji… ljeto, ta prijateljica koja je zaista zgodna i lijepa žena i prije 4 dana sam jednostavno popustio i imao sam odnos sa supruginom prijateljicom u jednoj šumici pored puta. Čim sam to uradio, čim sam “uzvujao pantalone” savjest me počela peći. Vjerujte da dvije noći nisam oka sklopio. Toliko mi je bilo muka što sam to uradio da sam na kraju juče mojoj supruzi sve priznao i ispričao u detalje.

Rekao sam joj da se to prvi puta u životu desilo i da sigurno više nikada neće, a ona mi je tada samo rekla: TI ZNAŠ U KAKVOM SAM JA ZDRAVSTVENOM STANJU… bila je o rečenisa više upitnog karaktera. Spakovala je kofer i otišla svojima.

Uporno pokušavam da je dobijem, ali blokiran sam sa svih strana, jednostavno ne želi da me ikako čuje. Mnogo mi je sada teško, ne shvatam zašto se toliko naljutila, priznao sam joj sve, bio iskren, ISKRENO SE POKAJAO i rekao da nikada više neću…

Izgleda mi kao da je jedva čekala da se nešto slično desi i da me napusti, kroz glavu mi prolazi mnogo toga, šta ako i ona ima nekoga sa strane? Možda sam ja samo na kraju samo njena žrtva?

Izvor: info-magazine.site

Related posts

STRUČNJAK JE DAO ODGOVOR NA PITANJE KOJE JE SVE ZANIMALO: Evo da li se ZMIJE MOGU PENJATI uz fasadu i oluke i tako ulaziti u KUĆE!

U R

“Posvađala sam se sa jednom babom u marketu…”

U R

“Žena mi je bila jako cijenjena u firmi ..”

U R

Leave a Comment