15 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

Pacijentkinja me zamolila da čuvam veliku tajnu

“Jedan mladi bračni par mi je došao u ordinaciju na pregled. Već 3 godine djevojka ne može da zatrudni, te su tražili da izvršim preglede i ustanovim u čemu je problem. Čim sam počeo sa pregledom, ta djevojka je počela da plače te mi je rekla da džaba ne gubim vrijeme i da slobodno prekinem sa pregledom jer ona zna da je do nje, da je sterilna. Kada je imala 16 godina bila je trudna i roditelji su je natjerali da abortira, nakon čega se sve iskomplikovalo te je ostala sterilna.

Zamolila me da njenom mužu nište ne govorim jer će je ukoliko to sazna ostaviti. Rekla mi je da će mi platiti koliko god kažem, jer taj njen muž je jako bogat, samo da čuvam njenu tajnu. Prvi puta sam se sustreo sa takvom molbom od pacijenta i nakon što sam dobro razmislio izašao sam na hodnik kod njenog muža i rekao mu da je njegova žena po onome što sam mogao vidjeti sasvim zdrava i da treba da nasave da pokušavaju, a da će beba doći kada bude trebala.

BONUS ISPOVEST:

“Supruga i ja ne možemo da dobijemo dijete već 5 godina koliko smo u braku. Prošli smo razna tetiranja, tražili razloge, par put se i ja i ona operisali, ali ništa.

Prije desetak dana sam nakon svega dobio rezultate pregleda sa jedne klinike u Austriji i totalno se razočarao. Utvrdili su da sam ja problem i da ja nikada neću moći imati dijete. To me baš pogodilo. Supruzi nisam ništa govorio, jednostavno plašim se da me ne ostavi.

Zbog toga sam odlučio da zamolim mog brata da mi “sačuva” djelić našeg potomstva koji ću ja pokušati na neki način da… znate već, podvalim supruzi.

Ali problem je što ja ne mogu to da pitam brata, jednostavno sramim se.

Izvor: info-magazine.site

 

 

Related posts

POUČNA PRIČA: U ordinaciju je došao starac, a kada ju je napuštao DOKTOR JE JEDVA SUZDRŽAVAO SUZE!

U R

Kada smo bile mlađe, moja sestra i ja smo bile nebo i zemlja…

U R

“Moja baba je imala dvije komšinice na njenom spratu sa kojima je bila nerazdvojna”

U R

Leave a Comment