15 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

Naš život se promijenio zbog mamine krivice… znam da ja i moje sestre neće biti takve majke

“Naš život se promijenio zbog mamine krivice.

Sjećam se tog dana kao da je bio juče. Mama je negdje pošla i pitala sam je gdje je pošla. Rekla je da ide u crkvu i u bolnicu na neku kontrolu.

Poslije jedno 5 sati rekla sam tati da mama jos nije došla. Zvali smo je i zvali ali se nije javljala. Provjerili smo bolnicu i njen doktor nam je rekao da je otišla još prije 3 sata.

Zvali smo i njenog brata koji živi u Zaječaru i rekao je da će se ona razvesti od mog oca i da će se udati za drugog čovjeka. Kada je tata došao kući vidio je nas tri uplakane koje pitaju za svoju mamu.

Razvod je trajao baš baš dugo zbog zlata koje je ukrala od nas (ja sam je lično vidjela). Ona je sada udata i ima drugu djecu. Prije bi nas zvala za rođendane i praznike ali više ni to ne radi.

Zaboravila sam čak i njen glas. Prije godinu dana (nešto manje) saznali smo da ima leukemiju i sada se ja mislim : ,, to je sigurno bog kaznio” . Ne želim više da razmišljam o njoj.

Znam da ja i moje sestre neće biti takve majke. Pokušaćemo biti naljbolje majke na svijetu.”

BONUS ISPOVEST:

“Razbolim se ja, vikend bio, temperatura skoro 40, sve me boljelo. Moja žena pobegla od mene na 2 metra, rekla da će da me prijavi za kovid19 ako se sam ne prijavim, jela, drndala telefon, spremila se i otišla da se vidi sa drugaricama..

Kako je ona otišla, zove mene moj brat da me čuje… U roku od 15 min evo njega i njegove žene, moje snaje.

Umotala mi noge u čarape natopljene alkoholom pa u deblje čarape, pa mi dala brufen i 4 velike tablete vitamina C, i kad sam to sve progutao bombone propolisa.

Pokrila me sa još 2 ćebeta, kad kontam u kuhinji moj brat kuva supu.. Stiže supa.. Pojeo ja supu, sav se preznojio…i tako sat vremena kako je prošlo otišao ja istuširao se i osjećao sam se mnogo bolje, temperatura 37 sa nešto malo…

Ostali su sa mnom dok nije moja žena došla. I gledam sad, da mi nije bilo njih dvoje mogao sam da skapam.. A moja žena mi je stalno prigovarala kako su oni ovakvi onakvi i kako treba da se udaljim od njih… E živote pokvareni džoistiku.”

Izvor: novi.ba

Related posts

Baka mi je pred smrt dala svoj prsten i rekla “Sjeti me se kad ju budeš prosio.”

U R

” Radim sa još 20 žena u jednoj firmi za platu od 200 evra, dok vlasnik firme vozi najnovija kola i ima vile na moru. Stalno nas ponižava i govori…”

U R

POUČNA PRIČA: Bila jednom slijepa djevojka

U R

Leave a Comment