18.2 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

Mislio sam da će se to svidjeti mojoj djevojci, a ne da će me osuditi. Bilo mi je prirodno sve što sam uradio…

“Bio sam na moru sa djevojkom i još par ortaka i jedna djevojka (~25god) je ozbiljno počela da se davi, ko zna šta je bilo, onesvijestila se na kraju ali sam je izvukao nekako (nisam baš neki spasilac).

Prvo sam masirao srce jedno 10 sec ne gledajući gde je moja djevojka, a zatim joj dao vještačko disanje i povratila je vodu, a zatim i boju, bila je blijeda kao krpa.

Kada sam se okrenuo, vidio sam da je moja djevojka otišla i čekala me je u sobi ljuta jer sam navodno stavio ruke, a zatim i svoja usta na tu djevojku. Nisam rekao djevojci koju sam spasio, a nisam se ni pomirio sa svojom djevojkom.

Mislio sam da će se to svidjeti mojoj djevojci, a ne da će me osuditi. Bilo mi je prirodno sve što sam uradio, pogotovo jer je bilo veče i nije bilo drugih ljudi na plaži. Osjećao sam se u isto vrijeme i kao heroj i kao teška stoka, odvratan osjećaj.”

BONUS ISPOVEST: 

“Razbolim se ja, vikend bio, temperatura skoro 40, sve me boljelo. Moja žena pobegla od mene na 2 metra, rekla da će da me prijavi za kovid19 ako se sam ne prijavim, jela, drndala telefon, spremila se i otišla da se vidi sa drugaricama..

Kako je ona otišla, zove mene moj brat da me čuje… U roku od 15 min evo njega i njegove žene, moje snaje.

Umotala mi noge u čarape natopljene alkoholom pa u deblje čarape, pa mi dala brufen i 4 velike tablete vitamina C, i kad sam to sve progutao bombone propolisa.

Pokrila me sa još 2 ćebeta, kad kontam u kuhinji moj brat kuva supu.. Stiže supa.. Pojeo ja supu, sav se preznojio…i tako sat vremena kako je prošlo otišao ja istuširao se i osjećao sam se mnogo bolje, temperatura 37 sa nešto malo…

Ostali su sa mnom dok nije moja žena došla. I gledam sad, da mi nije bilo njih dvoje mogao sam da skapam.. A moja žena mi je stalno prigovarala kako su oni ovakvi onakvi i kako treba da se udaljim od njih… E živote pokvareni džoistiku.”

Izvor: novi.ba

Related posts

Uhvatio sam verenicu, sad već bivšu, u prevari.

U R

Pozajmim jednoj drugarici štikle i nije mi ih vraćala mjesec dana…

U R

Ljetos sam zbog jake vrucine nakon sigurno 10 godina obukla kratku lepršavu suknju, imam 45 godina i realno to nije za moje godine

U R

Leave a Comment