15 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

ISKORISTIO ME, tačnije želio me iskoristiti. Sve je bila laž, SVE!

“Razvela sam se od muža nakon 20 godina braka zbog duplo mlađeg muškarca sa kojim sam osjetila nešto posebno.

Obećavao mi je brda i doline samo da se razvedem i da se udam za njega. Prilokom razvoda odrekla sam se svega samo da što prije dobijem papir da sam razvedena, sa sam slobodna žena. Sigurno kada se sve sabere odrekla sam se blizu 200.000 eura koliko bi dobila da sam bivšeg muža razvlačila po sudu.

Međutim, kada sam to mome ljubavniku saopštila, kada sam mu rekla da sam se zbog njega odrekla tog novca on mi je rekao da sam luda, uzeo svoju jaknu koja je bila na stolici do njega i bez pozdrava otišao.

Mislila sam prolazna faza, jer 200.000 eura nije malo, ali nakon par dana nez da mi se javio, odnosno bez da je odgovorio na moje pozive shvatila sam da je mnogo ozbiljnije. Prije par dana sam ga srela u gradu, mislim jurila sam po gradu u nadi da ću ga sresti, i kada sam ga upitala u čemu je problem, on mi je rekao između ostalo, CITIRAM:

“Pa šta misliš zbog čega sam ja sa samo 22 godine tebe sa skoro 50 činio sretnom?”

Rekao mi je da sam morala uzeti taj novac, jer je taj novac bio karta moje sreće sa njim… ISKORISTIO ME, tačnije želio me iskoristiti.

Sve je bila laž, SVE! Sada sam jedna izgubljena žena, imam skoro 50 godina bez ičega i ikoga na svijetu na koga se mogu osloniti.

Ne znam šta da radim, nakon svega kao da sam se probudila iz nekog sna i tek sada shvatam kakvu glupost sam uradila. Kada bi mi muž oprostio, ali nakon svega što sam mu izgovorila i priznala, to je skoro pa nemoguće, ali… on mi je jedina nada.

BONUS ISPOVEST:

“Supruga i ja ne možemo da dobijemo dijete već 5 godina koliko smo u braku. Prošli smo razna tetiranja, tražili razloge, par put se i ja i ona operisali, ali ništa.

Prije desetak dana sam nakon svega dobio rezultate pregleda sa jedne klinike u Austriji i totalno se razočarao. Utvrdili su da sam ja problem i da ja nikada neću moći imati dijete. To me baš pogodilo. Supruzi nisam ništa govorio, jednostavno plašim se da me ne ostavi.

Zbog toga sam odlučio da zamolim mog brata da mi “sačuva” djelić našeg potomstva koji ću ja pokušati na neki način da… znate već, podvalim supruzi.

Ali problem je što ja ne mogu to da pitam brata, jednostavno sramim se.

Izvor: novi.ba

Related posts

Bolji vikend u svom životu nisam imala…

U R

“Išao sam ulicom, kad me zaustavi prosjak…”

U R

UŽAS U SRBIJI, “DOK SAM RAZGOVARAO TELEFONOM, ZAPAZIO SAM JE”: Zmija duža od metra u sobi, EVO ZAŠTO JE UŠLA

U R

Leave a Comment