18.2 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

Da se ova scena ponovi opet bih uradio isto,a djevojka neka misli šta hoće…

“Neko veče šetam sa djevojkom. Mrak, sitni sati, nigdje nikog.

Preko puta primijetimo da se neka djevojka pokušava otarasiti od nekog siledžije. Bez razmišljanja dotrčim, puknem mu dva šamara i otjeram ga.

Ta djevojka mi se zahvaljuje, pitam je jel dobro, treba li zvati policiju ili nekog njenog da dođe po nju, ne treba, jel zna ovog tipa, ne zna. Uplakana i sva se trese; pitam je jel treba prevoz do kuće ili gdje već, ne hvala, tu sam blizu. Ipak smo je moja djevojka i ja ispratili do njene zgrade.

Rekla je kako moja djevojka može biti sretna što ima takvog hrabrog i odvažnog momka.

A moja djevojka nakon tri dana razgovora sa svojim roditeljima raskinula je sa mnom, jer su familijarno zaključili da je tada nisam trebao ostavljati samu jer se moglo desiti da nju neko napadne. Da se ova scena ponovi opet bih uradio isto”

BONUS ISPOVEST:

“Razbolim se ja, vikend bio, temperatura skoro 40, sve me boljelo. Moja žena pobegla od mene na 2 metra, rekla da će da me prijavi za kovid19 ako se sam ne prijavim, jela, drndala telefon, spremila se i otišla da se vidi sa drugaricama..

Kako je ona otišla, zove mene moj brat da me čuje… U roku od 15 min evo njega i njegove žene, moje snaje.

Umotala mi noge u čarape natopljene alkoholom pa u deblje čarape, pa mi dala brufen i 4 velike tablete vitamina C, i kad sam to sve progutao bombone propolisa.

Pokrila me sa još 2 ćebeta, kad kontam u kuhinji moj brat kuva supu.. Stiže supa.. Pojeo ja supu, sav se preznojio…i tako sat vremena kako je prošlo otišao ja istuširao se i osjećao sam se mnogo bolje, temperatura 37 sa nešto malo…

Ostali su sa mnom dok nije moja žena došla. I gledam sad, da mi nije bilo njih dvoje mogao sam da skapam.. A moja žena mi je stalno prigovarala kako su oni ovakvi onakvi i kako treba da se udaljim od njih… E živote pokvareni džoistiku.”

Izvor: novi.ba

Related posts

Moj momak često ide kod komšinice da igraju šah, jer ja ne umem to da igram

U R

“Danas sam slučajno srela muža sa drugom…”

U R

Bez moga znanja muž je stan stavio pod hipoteku i odlučila sam da se razvedem.

U R

Leave a Comment