15 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

TI SNAJO KAO DA NISI KOPALA ŽITO, KAO DA SI CELI DAN LEŽALA U HLADOVINI

Bila sam u naručju mog ljubavnika, na traktorskoj prikolici…. Živim na selu i svekrva mi je tog dana čuvala klince a prijateljicu sam iskoristila za izgovor da idem kod nje kako bih ja otišla u šumu gde me čekao moj stari dobri švaler, drvoseča koji vredi za 3 muškarca.

Prijateljici sam rekla da ako me ko bude tražio da slaže da sam sa njom. Nakon što me je zadovoljio ostala sam da ležim u naručju mog ljubavnika, na traktorskoj prikolici. Kada je sunce zašlo spremila sam se i vratila kući, a kada sam videla moju PRIJATELJICU kako pije kafu sa mojom svekrvom, mislim da mi je srce stalo, a ona je samo ustala i sa osmehom prošla pored mene.

Ostala sam sama sa svekrvom, a ona sve što je rekla bilo je TI SNAJO KAO DA NISI KOPALA ŽITO, KAO DA SI CELI DAN LEŽALA U HLADOVINI.Od tada je prošlo 12 dana, ni svekrva niti svekar nemaju nikakav kontak sa mnom, a i moja najbolja prijateljica me izbegava. Mnogo me strah, muž treba da se vrati iz Austrije za 6 dana, ne znam šta će biti kada on dođe. Ni do čega mi nije…

BONUS ISPOVEST:

Muž me dve godine nije pipnuo pa sam zvala njegovog najboljeg druga da mi pruži pomoć…

Sa mužem sam zadnji put vodila ljubav kada smo napravili naše sada dvogodišnje dete. Kada sam na vestima čula za karantin bila sam najsrećnija žena na svetu, mislila sam ako nas ova izolacija ne zbliži da ništa neće. Uopšte nema potrebu da vodimo ljubav kada mu to kažem odjednom se unervozi. Kaže mi da ljudi negde na svetu umiru od korone a ja brinem kada smo zadnji put bili intimni u krevetu. On izgleda kao beskućnik koji se nije ošišao i obrijao mesecima.

Prošle nedelje sam mu rekla da imam potrebu da vodim ljubav a on je rekao da ne zna o čemu ja pričam. Kad može on, mogu i ja da se pravim blesava, PREVARILA SAM GA DAN POSLE SA NAJBOLJIM PRIJATELJOM I NE PEČE ME SAVEST NIMALO!!! Taj prijatelj me merkao otkako sam došla da živim sa “suprugom”, sa nekim sam morala da vodim ljubav kad muž neće. Dve godine bez seesa, izluđivanje…

Moram priznati sama sebi da je vreme da krenem dalje iako mi je teško jer smo u Nemačkoj i ne poznajem ovde puno ljudi. Držite mi fige da sve bude ok jer na kraju krajeva, svako zaslužuje da bude srećan. Ja sa mužem nisam srećna!

Izvor: mojamalakuhinjica.com

Related posts

MLADA SJEDI UTUČENA NA SVADBI, A GLEDAJTE ŠTA RADI MLADOŽENJA: Svi su ga poslije ove slike napali, PROBUDIO BIJES U ŽENAMA! (FOTO)

U R

“Bio sam u vezi šest godina. Prošli kroz mnogo lijepog, ali i kroz mnogo ružnog. Prevarila me nekoliko puta, ja joj opet vjerovao, nadao se …”

U R

“Došao sam mrtav umoran iz treće smjene”

U R

Leave a Comment