15 C
Sydney
28. rujna 2020.
Zanimljivo

Njegova mama mi je rekla da sam glupa i da nije za mene glamurozna BIJELA vjenčanica, i to pred svim zvanicama.

Ostavila sam ga na vjenčanju, iako smo se zabavljali 4 godine. 10 minuta nakon što smo pred matičarkom izjavili da uziamamo jedno drugo za muža i ženu njegova mama mi je rekla da sam glupa i da nije za mene glamurozna BIJELA vjenčanica, sa naglaskom BIJELA i to pred svim zvanicama.

Očekivala sam da će da me zaštiti, da se suprostavi mami, jer tada sam bila njegova supruga i na naki način njegova dužnost bila je da me zaštiti od tih ružnih riječi, ali on je sve to prešutio.

Po mom mišljenju šutnjom je njene riječi potvrdio i shvatila sam da je za moju sreću, moj život, ma kolika sramota bila, najbolje da se od njega razvedem i potražim pravog muškarca, a ne maminog sinčića koji pred svojom mamom stoji mirno.

BONUS ISPOVEST: 

Moja sestra se smuvala sa jednim dečkom pre 7 meseci. U prvih mesec dana sve je bilo super između njih,dečko je bio okej, medjutim malo po malo ja sam počela da primećujem da me nekako čudno gleda.

Počeo je da mi se smeška, često i namiguje. Počeo je da mi stalno daje komplimente i da me pipka po rukama i struku.U početku nisam pridavala toliko značaja tome jer nisam bila sigurna da je to u pitanju,ali vremenom je postojalo sve gore.Potpuno sam se sklonila od njega i nekoliko puta sam pokušala da kažem sestri ali mi je svaki put rekla da umišljam.

Vrhunac svega je bilo kad je na njenom rodjendanu pijan pokušao da me poljubi i uhvatio me za d*upe.Dobio je toliku šamarčinu da nije znao gde se nalazi. Sestra je stala na njegovu stranu i izbacila me sa rodjendana jer kako ja mogu da udaram njenog dečka. Znam da je zaljubljena ali ne mogu da shvatim kako može da bude tako slepa i da mu veruje više nego rođenoj sestri. To veče sam izgubila sestru zbog jednog smrdljivog ljigavca…

Izvor: info-magazine.site

Related posts

“”Muž mi je otkrio da ga je osvojilo to što…”

U R

Život nam se preko noći pretvorio u pakao… kako je rekao počinjem da mu se gadim iako je svjestan da to ne radim što me volja i što mi je drago

U R

On mi je oprostio, ali ja sebi nikada neću oprostiti tu ludost. Da mogu da vratim vrijeme???

U R

Leave a Comment