15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Udala sam se prošle godine i ne mogu da vjerujem ZA KOGA!!!

Moja svekrva tuče mog muža… Udala sam se prošle godine i ne mogu da vjerujem ZA KOGA!!! Moj muž ima 30 godina i za svaku sitnicu koju pogriješi dobija batine, najgore od svega što se ne buni… dopušta da ga mama tuče… GROZNO.

Već sam više puta razmišljala (iako ga volim) da ga napustim, da se razvedem. Svaki put bih našla razlog da ostanem, da nastavim da živim i nadam se boljim danima, međutim… juče je moja svekrva ošamarila MENE i tada sam znala da je to definitivno kraj.

Moja mama, moj tata me NIKADA, ali NIKADA nisu udarili, a sada sam doživjela ovo. U trenutku sam krenula da joj vratim, da joj vratim za sve što radi svom sinu (imam crni pojas) ali nekako sam se skulirala i samo sam izašla u drugu sobu. Kada sam rekla mužu, on mi je rekao “sigurno si i zaslužila… ne bi te mama džaba udarila”… Znači KRAJ!!!

Nakon ove rečenice i moja ljubav se nekako počela da topi, čovjek je totalno oglupavio sa svojom mamom…. KATASTROFA. Iskreno ne bih željela da moja djeca imaju njihove gene, RAZVOD JE NEIZBJEŽAN.

Zanimljivo da smo se zabavljali preko 5 godina i da takve svari ni u jednom trenutku nisammogla da primjetim, van kuće, van maminog dometa on je skroz druga osoba, ali kada uđe u kuću, dvorište, kada dođe u kontakt sa njom postane obična beba.

BONUS ISPOVEST:

Upoznao sam neku devojku preko drustvenih mreza. Videli smo se cetiri puta svega, dva dana upoznavanje i dva dana spavanje. Prekinuli smo iz razloga sto je ona htela brak i decu odmah. Nit sam je upoznao kako treba a ne da pravim decu odmah. Kasnije mi je pisala kako hoce da se pomiri i pomirili smo se nakon par meseci. Nakon toga, dopisivali smo se dva dana jedva i ona je prekinula. Izvredjala me je strasno. Nisam uvredom odgovorio uvredom, iskulirao sam. Kasnije je pocela da me uhodi, prica okolo kako sam je svaki put ubijao od batina itd. Samo je cudno kako joj se odmah veruje. Bez masnica, modrica i podliva. Nisam ni bio grub dok smo spavali niti sam ja insistirao na to nego ona. Sve poruke imam, snimljene razgovore da zaista nisam ucinio nista ruzno niti protivpravno. Slazem se da treba zaustaviti nasilje nad zenama ali u poslednje vreme vidim da samo vecina muskarca trpi nasilje od strane zena. Koje ocigledno se ne moze iskoreniti.

Izvor: novi.ba

Related posts

“NOSIM GAĆE OD 188 EURA I ČARAPE OD 45 EURA”: Ovo je ŠENKI VERSAĆE, ALBANAC o kojem priča SRBIJA! (FOTO)

U R

“Imao sam suprugu iz snova”

U R

MLADENCI SE SLIKALI NA SVADBI, A ONDA USLIJEDILA STRAVIČNA TRAGEDIJA: O ovom snimu bruji Internet, SVE SE PRETVORILO U HOROR

U R

Leave a Comment