15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Naš 3-godišnji sin je vjerovatno u snu okrenuo se i u tom trenutku se našao preko kćerkice…

Desilo se to prije skoro 2 mjeseca i tog trenutka moj život se pretvorio u pakao Muž je kao i uvijek bio na poslu, ja sa njima Uspavala sam ih i izašla u drugu sobu da se malo odmorim, jer su tog jutra baš bili naporni.

Pogledala sam neku seriju, manje od sat vremena sam bila odvojena od njih, a kada sam ušla u sobu ugledala sam groznu scenu. Naš sin je vjerovatno u snu okrenuo se i u tom trenutku se našao preko kćerkice. POKUŠAVALA SAM SVE, ALI NISAM JE USPJELA OŽIVITI

Kada sam javila mužu prvo nije mogao da povjeruje, a kada je došao kući istog trenutka me okrivio da sam jedno dijete ubila, a od drugog napravila ubicu sa samo 3 godina. Istjerao me i ubrzo preko suda zabrani pristup našem sinčiću.

BONUS ISPOVEST:

upoznao sam neku devojku preko drustvenih mreza. Videli smo se cetiri puta svega, dva dana upoznavanje i dva dana spavanje. Prekinuli smo iz razloga sto je ona htela brak i decu odmah. Nit sam je upoznao kako treba a ne da pravim decu odmah. Kasnije mi je pisala kako hoce da se pomiri i pomirili smo se nakon par meseci.

Nakon toga, dopisivali smo se dva dana jedva i ona je prekinula. Izvredjala me je strasno. Nisam uvredom odgovorio uvredom, iskulirao sam.

Kasnije je pocela da me uhodi, prica okolo kako sam je svaki put ubijao od batina itd. Samo je cudno kako joj se odmah veruje. Bez masnica, modrica i podliva. Nisam ni bio grub dok smo spavali niti sam ja insistirao na to nego ona. Sve poruke imam, snimljene razgovore da zaista nisam ucinio nista ruzno niti protivpravno. Slazem se da treba zaustaviti nasilje nad zenama ali u poslednje vreme vidim da samo vecina muskarca trpi nasilje od strane zena. Koje ocigledno se ne moze iskoreniti.

Izvor: info-magazine.site

Related posts

JEZIVO! Ostavio je kameru u sobi i snimio djevojku kako spava! Kad je pogledao klip OBLIO ga je HLADAN ZNOJ! (VIDEO)

U R

“Imam starijeg brata kojeg je djevojka ostavila”

U R

“U vezi sam sa gazdaricom od 63 godine…”

U R

Leave a Comment