15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Moram priznati sama sebi da je vreme da krenem dalje iako mi je teško

Muž me dve godine nije pipnuo pa sam zvala njegovog najboljeg druga da mi pruži pomoć…

Sa mužem sam zadnji put vodila ljubav kada smo napravili naše sada dvogodišnje dete. Kada sam na vestima čula za karantin bila sam najsrećnija žena na svetu, mislila sam ako nas ova izolacija ne zbliži da ništa neće. Uopšte nema potrebu da vodimo ljubav kada mu to kažem odjednom se unervozi. Kaže mi da ljudi negde na svetu umiru od korone a ja brinem kada smo zadnji put bili intimni u krevetu. On izgleda kao beskućnik koji se nije ošišao i obrijao mesecima.

Prošle nedelje sam mu rekla da imam potrebu da vodim ljubav a on je rekao da ne zna o čemu ja pričam. Kad može on, mogu i ja da se pravim blesava, PREVARILA SAM GA DAN POSLE SA NAJBOLJIM PRIJATELJOM I NE PEČE ME SAVEST NIMALO!!! Taj prijatelj me merkao otkako sam došla da živim sa “suprugom”, sa nekim sam morala da vodim ljubav kad muž neće. Dve godine bez seesa, izluđivanje…

Moram priznati sama sebi da je vreme da krenem dalje iako mi je teško jer smo u Nemačkoj i ne poznajem ovde puno ljudi. Držite mi fige da sve bude ok jer na kraju krajeva, svako zaslužuje da bude srećan. Ja sa mužem nisam srećna!

BONUS ISPOVEST: 

Moja sestra se smuvala sa jednim dečkom pre 7 meseci. U prvih mesec dana sve je bilo super između njih,dečko je bio okej, medjutim malo po malo ja sam počela da primećujem da me nekako čudno gleda.

Počeo je da mi se smeška, često i namiguje. Počeo je da mi stalno daje komplimente i da me pipka po rukama i struku.U početku nisam pridavala toliko značaja tome jer nisam bila sigurna da je to u pitanju,ali vremenom je postojalo sve gore.Potpuno sam se sklonila od njega i nekoliko puta sam pokušala da kažem sestri ali mi je svaki put rekla da umišljam.

Vrhunac svega je bilo kad je na njenom rodjendanu pijan pokušao da me poljubi i uhvatio me za d*upe.Dobio je toliku šamarčinu da nije znao gde se nalazi. Sestra je stala na njegovu stranu i izbacila me sa rodjendana jer kako ja mogu da udaram njenog dečka. Znam da je zaljubljena ali ne mogu da shvatim kako može da bude tako slepa i da mu veruje više nego rođenoj sestri. To veče sam izgubila sestru zbog jednog smrdljivog ljigavca…

Izvor: komicnistatusi.rs

Related posts

POUČNA PRIČA: Nemojte čekati da bude kasno

U R

PRIČA: Djevojka je ušla u brak i započela život s mužem i njegovom majkom

U R

“Rodom sam iz jednog gastarbajterskog sela na istoku Srbije…”

U R

Leave a Comment