15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Izgubila sestru zbog jednog smrdljivog ljigavca…

Moja sestra se smuvala sa jednim dečkom pre 7 meseci. U prvih mesec dana sve je bilo super između njih,dečko je bio okej, medjutim malo po malo ja sam počela da primećujem da me nekako čudno gleda.

Počeo je da mi se smeška, često i namiguje. Počeo je da mi stalno daje komplimente i da me pipka po rukama i struku.U početku nisam pridavala toliko značaja tome jer nisam bila sigurna da je to u pitanju,ali vremenom je postojalo sve gore.Potpuno sam se sklonila od njega i nekoliko puta sam pokušala da kažem sestri ali mi je svaki put rekla da umišljam.

Vrhunac svega je bilo kad je na njenom rodjendanu pijan pokušao da me poljubi i uhvatio me za d*upe.Dobio je toliku šamarčinu da nije znao gde se nalazi. Sestra je stala na njegovu stranu i izbacila me sa rodjendana jer kako ja mogu da udaram njenog dečka. Znam da je zaljubljena ali ne mogu da shvatim kako može da bude tako slepa i da mu veruje više nego rođenoj sestri. To veče sam izgubila sestru zbog jednog smrdljivog ljigavca…

BONUS ISPOVEST:

Moja svekrva tuče mog muža… Udala sam se prošle godine i ne mogu da vjerujem ZA KOGA!!! Moj muž ima 30 godina i za svaku sitnicu koju pogriješi dobija batine, najgore od svega što se ne buni… dopušta da ga mama tuče… GROZNO.

Već sam više puta razmišljala (iako ga volim) da ga napustim, da se razvedem. Svaki put bih našla razlog da ostanem, da nastavim da živim i nadam se boljim danima, međutim… juče je moja svekrva ošamarila MENE i tada sam znala da je to definitivno kraj.

Moja mama, moj tata me NIKADA, ali NIKADA nisu udarili, a sada sam doživjela ovo. U trenutku sam krenula da joj vratim, da joj vratim za sve što radi svom sinu (imam crni pojas) ali nekako sam se skulirala i samo sam izašla u drugu sobu. Kada sam rekla mužu, on mi je rekao “sigurno si i zaslužila… ne bi te mama džaba udarila”… Znači KRAJ!!!

Nakon ove rečenice i moja ljubav se nekako počela da topi, čovjek je totalno oglupavio sa svojom mamom…. KATASTROFA. Iskreno ne bih željela da moja djeca imaju njihove gene, RAZVOD JE NEIZBJEŽAN.

Zanimljivo da smo se zabavljali preko 5 godina i da takve svari ni u jednom trenutku nisammogla da primjetim, van kuće, van maminog dometa on je skroz druga osoba, ali kada uđe u kuću, dvorište, kada dođe u kontakt sa njom postane obična beba.

Izvor: komicnistatusi.rs

Related posts

Jako sam bogata i sebi sam našla jako siromašnog muža…

U R

“Imam 18 godina i jako velike grudi..”

U R

FAMILIJA NAM DOŠLA U GOSTE, A NISU SE NAJAVILI: Kad sam vidjela šta radi u spavaćoj, UZELA SAM JE ZA RUKU I IZBACILA IZ KUĆE!

U R

Leave a Comment