15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Djevojka koju sam upoznao preko društvenih mreža, mi je zagorčala život

Upoznao sam neku devojku preko drustvenih mreza. Videli smo se cetiri puta svega, dva dana upoznavanje i dva dana spavanje. Prekinuli smo iz razloga sto je ona htela brak i decu odmah. Nit sam je upoznao kako treba a ne da pravim decu odmah.

Kasnije mi je pisala kako hoce da se pomiri i pomirili smo se nakon par meseci. Nakon toga, dopisivali smo se dva dana jedva i ona je prekinula. Izvredjala me je strasno. Nisam uvredom odgovorio uvredom, iskulirao sam.

Kasnije je pocela da me uhodi, prica okolo kako sam je svaki put ubijao od batina itd. Samo je cudno kako joj se odmah veruje. Bez masnica, modrica i podliva. Nisam ni bio grub dok smo spavali niti sam ja insistirao na to nego ona. Sve poruke imam, snimljene razgovore da zaista nisam ucinio nista ruzno niti protivpravno.

Slazem se da treba zaustaviti nasilje nad zenama ali u poslednje vreme vidim da samo vecina muskarca trpi nasilje od strane zena. Koje ocigledno se ne moze iskoreniti.

BONUS ISPOVEST:

“Imam samo 19 godina i udala sam se za mnogo starijeg muškarca i usput mu rasturila brak.

On ima 44 godine i vrlo bogat. U vezi smo od moje 17. godine i prošli vikend smo se zvanično vjenčali. On iz prvog braka ima troje djece, bivša mu se porodila prije 5 mjeseci, ali sve je ostavio kada sam mu rekla da mora da odabere ili oni ili ja. Naravno da sam blefirala jer tako bogatu budalu teško je naći, ali upecao se. Bukvalno ih je istjerao na ulicu i sada je uživam u svemu sama.

Danas sam ga uhvatila da razgovara sa starijom kćerkom preko vibera i tada sam napravila takvu scenu skandal pola stana sam izrazbijala, kao krivo mi, osjećam se zapostavljenom, ustvari želim ga skroz odvojiti od tih “parazita” tako da kažem, jer ne želim da mi ni jedan jedini euro isklizne iz ruku.

Cilj mi je izvući na svoje račune što više novca, možda neku nekretninu, skupo auto dobiti na svoje ime, a onda baj, baj. Čim prije to uspiejm prije ću moći početi živjeti svoj život, život kakav zaslužujem.

Možda će me neko i osuditi, ali u današnje vrijeme bitno je doći do cilja, velikog novca, obezbijediti se na svaki način što prije neko ide na fakultete, neko se bavi sportom, ja sam odlučila na ovaj način i za sad mi dobro ide. Vjerujem da ću brže od svojih vršnjakinja koje idu na fax da se obezbijedim, a realno na lakši ljepši i bolji način. Koliko god ovaj moj bio stariji od mene, nije da mi nije lijepo.”

Izvor: info-magazine.site

Related posts

“Prije 5 godina skužio sam da mi je auto počeo nenormalno trošiti”

U R

“Imam platu 3500 eura i živim u garsonjeri…”

U R

SLIKE KOJE ĆE VAM SLOMITI SRCE I VRATITI NADU U BOLJE SUTRA: Ova beba je rođena sa deformisanom usnom i nepcem, a kada vidite šta su roditelji uradili za nju… LJUBAV PREMA DJETETU JE NEŠTO POSEBNO!

U R

Leave a Comment