15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Desilo se slučajno, i posle 20 godina nam je neverovatno i nestvarno… bolju ženu da sam tražio ne bih našao

Moja žena i ja smo u braku 20 godina, a sve je počelo tako što smo se skontali što bi mladi danas rekli kao kombinacija. Ništa ozbiljno, samo seks i drugarski odnos.

Tokom jednog čina meni kon*om spadne i malo semene tečnosti završi u njoj. Nismo pridavali preveliku pažnju jer ko je još toliko potentan da mu toliko malo bude dovoljno za oplodnju, ali njoj menstruacija zakasni na više od deset dana. Test na trudnoću pozitivan. Od ”ne, nema šanse da rodim to dete” upornim razgovorom sam je nekako ubedio da malom damo šansu.

Dogovorili smo se da ako nam ne ide u braku sve to batalimo, ali da bebu zajedno čuvamo. Tako smo se lepo navikli i uklopili jedno sa drugim da mi je i posle 20 godina prosto neverovatno i nestvarno, bolju ženu da sam tražio ne bih našao. Ubrzo je došlo drugo pa i treće dete, a naš prvenac, junoša, ove godine kreće na faks, ljubi ga tata.

BONUS ISPOVEST: 

Moja sestra se smuvala sa jednim dečkom pre 7 meseci. U prvih mesec dana sve je bilo super između njih,dečko je bio okej, medjutim malo po malo ja sam počela da primećujem da me nekako čudno gleda.

Počeo je da mi se smeška, često i namiguje. Počeo je da mi stalno daje komplimente i da me pipka po rukama i struku.U početku nisam pridavala toliko značaja tome jer nisam bila sigurna da je to u pitanju,ali vremenom je postojalo sve gore.Potpuno sam se sklonila od njega i nekoliko puta sam pokušala da kažem sestri ali mi je svaki put rekla da umišljam.

Vrhunac svega je bilo kad je na njenom rodjendanu pijan pokušao da me poljubi i uhvatio me za d*upe.Dobio je toliku šamarčinu da nije znao gde se nalazi. Sestra je stala na njegovu stranu i izbacila me sa rodjendana jer kako ja mogu da udaram njenog dečka. Znam da je zaljubljena ali ne mogu da shvatim kako može da bude tako slepa i da mu veruje više nego rođenoj sestri. To veče sam izgubila sestru zbog jednog smrdljivog ljigavca…

Izvor:  ispovesti.com

Related posts

“Imao sam sretan brak sa svojom ženom”

U R

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Muškarci koji imaju ovakve žene su 10 puta sretniji od ostalih!

U R

Vjerenik me vara sa mojom rođenom mamom…

U R

Leave a Comment