15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Da sam barem 10 godina mlađa bez razmišljanja bih se razvela i istog trenutka udala za njega…

U vezi sam sa momkom od 22 godine, 3 godine je mlađi od mog sina, meni je 47.

Viđamo se skoro svaki drugi dan, a prije 3 dana me je zamolio da mu pozajmim 5.000 eura kako bi riješio neke finansijske probleme. U tom trenutku nisam ni posumnjala da me klinac želi iskoristiti… otišli smo do banke i ja sam podigla čak 6.000 eura i sve mu dala.

Nakon toga je otišao i dva dana se nije javljao, nisam ga mogla dobiti na mobitel, a onda je za mene uslijedio neočekivani šok, najgori trenutak u mom životu… On je došao u naše “ljubavno gnijezdo” sav u modricama, pretučen… nisam ga mogla prepoznati. Zaplakala sam od šoka… tuge… Kada sam se isplakala objasnio mi je o čemu se radi.

Njegov tata je bio dužan nekim opasnim tipovima i da je zbog toga od mene tražio kako bi vratio dug njegvog tate, međutim… kada im je dao novac oni su ga pretukli kako bi ga naučili pameti. NE MOGU DA VJERUJEM DA POSTOJE TAKVI LJUDI…

Kako bih ga utješila rekla sam mu da zaboravi da sam mu išta dala i da uopšte zaboravi na sve što se izdešavalo. Duša me boli od tuge… volim ga kao muškarca, ali u tom trenutku sam osjetila prema njemu i neku majčinsku ljubav… duša moja… da bi zaštitio porodicu žrtvovao je sebe. Da sam barem 10 godina mlađa bez razmišljanja bih se razvela i istog trenutka udala za njega… savršen muškarac… od izgleda do svega ostalog…

BONUS ISPOVEST

Moja kćerka je napustila medicinski faklultet zbog muškarca koji je stariji od nje 14 godina i koji živi na selu i ima djecu iz prvog braka. Udala se za njega kada je praktično trebala postati doktorica i otišla da živi na selo sa njim.

Ne znam šta joj se dogodilo, imala je vezu sa jednim kolegom dugu 3 godine, voljela ga, barem tako mislim. Nisam mogla to da prihvatim, ljutila sam se na nju skoro godinu dana, boljelo me, i danas me još više boli. Nisam je ni vidjela, ni čula skoro godinu dana i prošli vikend sam ipak popustila i otišla sa mužem kod nje.

Šokirala sam se kada sam je ugledala, nisam je mogla prepoznati za godinu je ostarila najmanje 5 ugojila se sigurno preko 10 kilograma. Živi život seljaka, hrani stoku, svinje, kokoši, hrani svekrvu i svekra a najviše me zaboljelo kada sam joj na rukama vidjela masnice, TUČE JE.

Pitala sam je da se vrati, da nastavi školovanje, ali mi je tada kroz plač kratko rekla Rado bih ja mama, ali to je nemoguće nije rekla zbog čega je nemoguće, pa ne živimo u prahistoriji. Ne znam da li je bolje što sam je posjetila ili bi bilo bolje da sam je zaboravila šta da radim, srce hoće da mi pukne od tuge i svaki dan mi je sve teže.

Izvor: info-magazine.site

Related posts

“Zavodio sam udatu komšinicu iz moje zgrade..”

U R

“Sinoć sam napravio ogromnu grešku u životu…”

U R

“Jednu noć ja legla u krevet, bila sam okrenuta leđima od vrata…”

U R

Leave a Comment