15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Da bih se obezbjedila za budućnost, rasturila sam mu brak i sad uživam sama u svemu

“Imam samo 19 godina i udala sam se za mnogo starijeg muškarca i usput mu rasturila brak.

On ima 44 godine i vrlo bogat. U vezi smo od moje 17. godine i prošli vikend smo se zvanično vjenčali. On iz prvog braka ima troje djece, bivša mu se porodila prije 5 mjeseci, ali sve je ostavio kada sam mu rekla da mora da odabere ili oni ili ja. Naravno da sam blefirala jer tako bogatu budalu teško je naći, ali upecao se. Bukvalno ih je istjerao na ulicu i sada je uživam u svemu sama.

Danas sam ga uhvatila da razgovara sa starijom kćerkom preko vibera i tada sam napravila takvu scenu skandal pola stana sam izrazbijala, kao krivo mi, osjećam se zapostavljenom, ustvari želim ga skroz odvojiti od tih “parazita” tako da kažem, jer ne želim da mi ni jedan jedini euro isklizne iz ruku.

Cilj mi je izvući na svoje račune što više novca, možda neku nekretninu, skupo auto dobiti na svoje ime, a onda baj, baj. Čim prije to uspiejm prije ću moći početi živjeti svoj život, život kakav zaslužujem.

Možda će me neko i osuditi, ali u današnje vrijeme bitno je doći do cilja, velikog novca, obezbijediti se na svaki način što prije neko ide na fakultete, neko se bavi sportom, ja sam odlučila na ovaj način i za sad mi dobro ide. Vjerujem da ću brže od svojih vršnjakinja koje idu na fax da se obezbijedim, a realno na lakši ljepši i bolji način. Koliko god ovaj moj bio stariji od mene, nije da mi nije lijepo.”

BONUS ISPOVEST:

Desilo se to prije skoro 2 mjeseca i tog trenutka moj život se pretvorio u pakao  Muž je kao i uvijek bio na poslu, ja sa njima  Uspavala sam ih i izašla u drugu sobu da se malo odmorim, jer su tog jutra baš bili naporni. Pogledala sam neku seriju, manje od sat vremena sam bila odvojena od njih, a kada sam ušla u sobu ugledala sam groznu scenu. Naš sin je vjerovatno u snu okrenuo se i u tom trenutku se našao preko kćerkice. POKUŠAVALA SAM SVE, ALI NISAM JE USPJELA OŽIVITI  Kada sam javila mužu prvo nije mogao da povjeruje, a kada je došao kući istog trenutka me okrivio da sam jedno dijete ubila, a od drugog napravila ubicu sa samo 3 godina. Istjerao me i ubrzo preko suda zabrani pristup našem sinčiću.

Izvor: info-magazine.site

Related posts

“Upoznali smo se na poslu, radili zajedno godinu dana, zaljubili se”

U R

BILA JE NAJLJEPŠA DJEVOJČICA SVIJETA, SVAKI DAN SE ŠMINKALA I IŠLA U SOLARIJUM: Danas ima 14 i izgleda ovako,ŠOK!

U R

“”Zaova mrzi mene i moje dijete..”

U R

Leave a Comment