20 C
Sydney
24. studenoga 2020.
Zanimljivo

Život nam se preko noći pretvorio u pakao… kako je rekao počinjem da mu se gadim iako je svjestan da to ne radim što me volja i što mi je drago

Život nam se preko noći pretvorio u pakao. 20 godina smo u braku i živjeli smo dobro sve dok firma u kojoj smo radili ja i muž se nije ugasila preko noći.

Tri kćerke, plus sve druge obaveze bilo je nemoguće sustići. Iako smo i muž i ja fakultetski obrazovani bilo je nemoguće pronaći posao, imamo preko 40 godina i niko nije želio da nas uposli. Na kraju bili smo prisiljeni na ono najgore, muž svaku noć obilazi grad, skuplja “vrijedno” smeće, a ja sam se zaposlila u jednom lokalnom kafiću… bolje rečeno KAFANI.

Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali prvi dan gazda te kafane me “odvukao” u magacin i… prvi puta sam prevarila mog muža. Morala sam, međutim vremenom sam postala prava JEFTINA. Skoro svaki dan… 5,10 eura, ali dobro dođe. Nakon što sam ovako zarađivala skoro godinu dana moj muž me sinoć zamolio da prestanem sa tim, jer više to ne može psihički da istrpi.

Kako je rekao počinjem da mu se gadim iako je svjestan da to ne radim što me volja i što mi je drago. Ne znam šta da radim, na ovaj način sam, odnosno smo zarađivali dobar dio mjesečnih prihoda, dvije kćerke su krenule na fax… ako prestanem da se “prodajem” stvarno ne znam kako ćemo sve obaveze stizati platiti. Nadam se da će ga ova kriza tako da kežem popustiti, jer nemamo izbora, barem dok ne iškolujemo kćerke!

BONUS ISPOVEST:

Nedugo nakon što smo se uzeli, stigli su nas veliki problemi. NISAM MOGLA DA OSTANEM TRUDNA. Kako je vrijeme odmicalo moj muž je bio sve nervozniji, optuživao je mene da sam kriva, a kada bi popio govorio bi da sam “nerodkinja” da sam “jalova” i tako to.

Nakon nešto više od 5 godina ljetos me kao zadnje pseto istjerao iz njegove kuće i rekao mi da treba da se ubijem, jer od mene nikakve vajde na ovom svijetu nema. Rekao mi je da džaba trošim kisik, hranu i tako to.

Bila sam slomljena od bola i zaista sam u par navrata pomišljala da se ub.jem, jer bukvalno sam dotakla dno, a onda je moje tjelo naglo počelo čudno da se ponaša, mučnine, a kada sam shvatila da mi menstruacija kasni bilo mi je jasno, ali nisam mogla da vjeruje. Uradila sam test i pokazao je da sam trudna, a onda sam istog trenutka otišla do muža i saopštila mu radosnu…

Mislio je da ga lažem kako bi me vratio, ali kada sam mu pokazala od sreće je počeo daplače. Zagrlio me i zamolio da mu oprosim. Oprostila sam mu bez razmišljana i evo odbrojavamo dane do mog porođaja. Djevojčica je i zvati ćemo je Anđela ime koje se nametnulo samo po sebi.

Izvor: mojamalakuhinjica.com

Related posts

Muz se u poslednje vreme jako cudno ponasao. U braku smo 3 godine i sve je bilo sjajno do ovog leta…

U R

Užasno se osećam, a sve zbog te bebe i glupog muškarca koji me je naterao da rodim tuđe dete

U R

“Imao sam prelijepu djevojku..”

U R

Leave a Comment