15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Magazin

MILICA SE UDALA ZA KAZAHSTANSKOG MILIONERA! Otišla u DUBAI, a sad živi kao u bajci, POGLEDAJTE SLIKE (FOTO)

Influenserka Milica Polskaja skrenula je pažnju svojim izgledom i bogatom udajom za Kazahstanca kojem ne želi da otkrije identitet.

Njen život je krenuo na bolje kada se preselila u Dubai i kako ona sama kaže, počela da radi kao hostesa jednog popularnog kluba. Tada joj se život promijenio kada je upoznala svog budućeg muža koji je sada svakodnevno obasipao skupim poklonima, ali i elitnim destinacijama na koje često sa njim putuje.

– Ranije sam živjela i radila u Dubaiju. Upoznali smo se u jednom noćnom klubu. Prvi put nisam želela da se upoznam sa njim, jer je dva sata pre toga njegov prijatelj prišao da se fotografiše sa mnom. Bio je ogroman i debeo i pred kraj on pošalje drugaricu da se upozna sa mnom, znači prvo se fotografisao drug, a onda šalje drugaricu – započela je priču na svom Jutjub kanalu Milica i dodala:

– Drugo veče sam ga opet srela u istom klubu. Držao je dvije čaše sa šampanjcem i nasmejao se. Ostala sam malo i kratko sa njima, jer je bio prelijep. Taman ten, bijeli zubi, plave oči, sve je to imao. Dala sam mu poslije sat vremena svoj broj telefona i malo smo se izigrali. On me je zvao sutradan na sastanak, da bi mi nakon toga otkrio da je rekao svom drugu “ona će meni da rodi sina” – rekla je ona i otkrila kako je izgledao prvi sastanak.

Bonus VIC:

Kaze Perica tati:
– Tata , danas kada je učiteljica u skoli postavila pitanje jedini sam ja digao ruku!
Tata:
– Koje je pitanje bilo ?
Perica:
– Ko je razbio prozor!

Izvor: novi.ba

Related posts

EVO KAKO IZGLEDA STAN U KOJEM ŽIVI FIKRET HODŽIĆ SA SVOJOM PORODICOM: Na Instagramu često objavljuje slike (FOTO)

U R

KAD CECA VIDI OVE SLIKE, NEĆE JOJ BITI DOBRO: Evo kako je BOGDANA izgledala prije plastičnih operacija, NI VELJKU NEĆE BITI SVEJEDNO!

U R

NEDA UKRADEN OBUKLA KUPAĆI, ČEKAJTE DA JOJ VIDITE NOGE: U sedmoj deceniji ŠOKANTNO IZGLEDA, CELULIT I STRIJE ?!

U R

Leave a Comment