15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Magazin

MAJA MARINKOVIĆ NEMA ŠTA NIJE OPERISALA: A tek kad vidite ostatak tijela, PA OVO JE HIT (FOTO)

Svim gledaocima “Zadruge” primjetna je ogromna razlika u fizičkom izgledu Maje Marinković, koja je u drugoj sezoni rijalitija izgledala potpuno drugačije u odnosu na to kako izgleda sada, kada se završila treća, a na slikama iz djetinjstva je bukvalno neprepoznatljiva!

Stiče se mišljenje da se Maja i sama, dok gleda svoje stare fotografije iz djetinjstva, pita – ko je osoba sa slike? Danas atraktivna zadrugarka koja puca od samopouzdanja zbog svog fizičkog izgleda bila je nekada potpuno drugačija, a mnogi bi rekli da je mnogobrojnim estetskim zahvatima i operacijama doslovno izmijenila lični opis.

Kao što je poznato, Marinkovićeva je silikonskim implantima povećala grudi, smanjila nos, popunila jagodice, bradu, iskosila oči, zbog čega svima sada liči na Azijatkinju, uradila i usne, i to čak tri puta, što je otkrio njen otac Taki. Također, istetovirala je i obrve, također i svoje prirodne zube zamijenila vještačkim i sada sveukupno nije ni nalik onoj prirodnoj djevojčici sa slike desno.

Iako je fotografija sa njenog Fejsbuk naloga prije samo sedam godina, Maja se vidno promijenila. Nos, usne, pa i oblikovanje obrva, doveli su do toga da su Maja nekada i sada, potpuno dvije različite osobe.

A evo kako je Maja izgledala prije samo 7 godina, razlika je nevjerovatna:

Izvor: novi.ba

Related posts

OGLASILA SE BOGDANINA MAJKA I OŠTRO PORUČILA: Spomenula i VELJKOVO I BOGDANINO DIJETE, evo šta je rekla za svoju kćerku! ŠOK!

U R

PREPOLOVILA SE MILICA TODOROVIĆ, SAD JE NAJZGODNIJA NA ESTRADI: Ovo je njena DIJETA, ODMAH OBJAVILA SLIKU DA SVI VIDE (FOTO)

U R

BRENA VIŠE NIJE PLAVUŠA, KONAČNO PROMIJENILA BOJU KOSE: Komentari samo pljušte, A TEK DA VIDITE ŠTA DRŽI U RUCI! (FOTO)

U R

Leave a Comment