15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Magazin

“ĐEŠ TI MLADA?” SJEĆATE SE KAD JE SRBIN U ŽITU UHVATIO 20 MUŠKARACA I MLADU? Sad je otkriveno šta se desilo! HIT

Početkom jula društvenim mrežama proširila se snimka bizarne scene od 20 golih likova i mladenke na koju je naletio jedan Vojvođanin na svojoj njivi dok je vozio kombajn. Sad se saznalo o čemu je riječ.

20 muškaraca i mladenka bili su dio spota za novu pjesmu srpskih trap-folk zvijezda Raste i Relje koja je izašla jučer pod nazivom Genge.

U sceni na koju je naletio Vojvođanin 20 muškaraca koji izgledaju golo (iako na sebi nose bokserice boje kože) slijedi ženu u vjenčanici kroz žito.

Inače, pjesma je u samo jedan dan od izlaska prikupila više od milijun pregleda na YouTubeu te je trenutno najveći hit u Hrvatskoj prema pregledima na YouTubeu – prva je na hrvatskom trendingu.

Podsjećamo, jedan Vojvođanin stvorio je viralni hit kad je iz svog kombajna snimio bizaran prizor. “Šta je, Beograđani, došli ste se ovdje snimati, ajmo sikter”, čuje se u videu kako viče na mladiće i djevojku. “Di ćeš ti, mlada?” dobacio je djevojci koja je počela bježati pridržavajući vjenčanicu.

Izvor: novi.ba

Related posts

PRIJATELJI GA NISU ZABORAVILI: Ono što su uradili u znak sjećanja na Grua SLOMILO JE UDOVICU! EMOTIVNO!

U R

ILDA ŠAULIĆ DANAS OBJAVILA DA JE TRUDNA I ZARAŽENA KORONOM, A VEČERAS OBJAVILA OVO: Na kućnu adresu joj stigao OGROMAN POKLON (FOTO)

U R

DJEČAK MARKO BOŠNJAK JE PRIJE NEKOLIKO GODINA ODUŠEVIO REGION: Sada je porastao i pravi je FRAJER, čekajte dok vidite kako izgleda (FOTO)

U R

Leave a Comment