15.5 C
Sydney
11. kolovoza 2020.
Zanimljivo

“Prošli vikend u klubu cijelo vrijeme me gleda neka meni nepoznata cura…”

“Prošli vikend u klubu cijelo vrijeme me gleda neka meni nepoznata cura, ono smješka se i tako to. Lijepa kao boginja… UH! Nisam neki frajer, ali nekako sam smogao snage, priđem joj da se upoznamo. Bez problema mi dadne svoj broj da se čujemo, da izađemo na piće… baš sam bio sretan.

Kada sam se vratio za svoj stol bilo mi je čudno, moji prijatelji su mi se smijali, a onda su mi rekli da je znaju, da je bila udata i da ima kćerku iz tog prvog braka. Baš sam se iznenadio, vratim se ponovo do djevojke što mi je ona i odmah i priznala te mi pokazala fotografiju djevojčice. Ni sam ne znam zašto ali tada sam joj rekao da želim biti otac njenoj djevojčici. Jendostavno je izašlo iz mene. Evo par dana od tada konstantno smo u kontaktu…

Razmišaljo sam takođe da li sam ishireno odlučio, ipak ovo je balkan, ali kako vrijeme prolazi i kako je upoznajem sve više sam siguran da je želim pored sebe za cijeli život. Cura je savršene, a to što se udavala i što ima dijete… nebitno je. Drugari mi se i dalje smije… nebitno je… Ako stvarno dođe do svadbe vrlo rado ću ponovo da pišem…”

Izvor: novi.ba

Related posts

“Radim u prodavnici…”

U R

“Nikada nisam željela da trudnoćom upropastim moju prelijepu figuru da izgubim lijepe podignute grudi, a onda upoznam njega…”

U R

Nevjerovatna okrutnost: Vozač se automobilom iživljavao na kravi (VIDEO)

U R

Leave a Comment