6.7 C
Sydney
4. kolovoza 2020.
Magazin

“MOLIO SAM BOGA DA DOBIJEM MUŠKO DIJETE”: Veljko šokirao izjavom, EVO ŠTA JE REKAO ZA ŽENSKU DJECU

Veljko Ražnatović nedavno je postao otac, kada se njegova supruga Bogdana Ražnatović porodila i na svjet donijela njihovog nasljednika, malog Željka.

Mladi bokser je sada otkrio da je oduvek priželjkivao da prvo dobije sina, jer sa ženskim djetetom ne bi znao kako da se ponaša.

– Bili smo odvojeni, ali nije mi bilo teško, gdje da odeš sa virusom kod djeteta ne padne ti na pamet. Ja sam odrastao bez oca, jedva sam čekao i mislim da sam tačno znao i kako ću i šta ću. Molio sam Boga da dobijem muško dijete zato što za muško znam kako ću i šta ću, a za žensko pojma ne bih imao, morao bih da stavim prst na glavu, da razmislim. Ja sam malo radikalan. Bio bih gori od Nikole Koje, on ju je puštao da ide na splavove, ja je ne bih ni puštao, pa ne bih morao da pratim – rekao je Veljko i dodao da mu poslovi oko bebe ne padaju teško:

– Uživam u tome da mijenjam pelene, napravim igru, mackamo se, ljubimo, žena kupa bebicu. Ili treniram ili sam sa psom, večito nisam tu, ali ovo ostalo jesam. Bila je babica tu prvih 12 dana, dok nije otpao pupak, posle toga nije bilo potrebe, puna je kuća žena, sve su imale djecu. Mojoj mami je ovo najljepši poklon, i sestri isto, svi će da ga razmaze, ali tu sam ja da to ne dozvolim – rekao je on.
Izvor: novi.ba

Related posts

I VELJKO PROSLAVIO SVOJU MOMAČKU: Ceca se popela na stol I BACALA PARE, A ONDA SU NJU UGLEDALI, BOGDANI NEĆE BITI SVEJEDNO!

U R

VELJKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO SLIKU ANASTASIJE U VJENČANICI, krila je ovo od svih: Pjevačica pocrvenjela od stida, POGLEDAJTE DOK JE NIJE IZBRISALA!

U R

NEĆETE VJEROVATI KOLIKO IMA GODINA: ALEKSANDRA PRIJOVIĆ danas slavi ROĐENDAN, a BRENA SE NE OGLAŠAVA! Prva čestitka je došla od ove ŽENE!

U R

Leave a Comment