6.7 C
Sydney
4. kolovoza 2020.
Zanimljivo

Moj muz je pravi dzentlmen, postuje me, voli me, zaljubljen je u mene, svidjam mu se, ispunjava mi zelje, ma predobar je…

Moj muz je pravi dzentlmen, postuje me, voli me, zaljubljen je u mene, svidjam mu se, ispunjava mi zelje, ma predobar je… pokazuje mi to stalno, drzi me kao kap vode na dlanu, ali ja, ja sam toliko luda za njegovim bratom i zaljubljena u njega da sam ga za slavi gazila ispod stola.

Kada su se gosti razišli, muž je otišao da spava zbog posla pomogao mi njegov brat da rasklonim lom sa stola malo smo pili vino i zezali i bilo je pitanje ko će odneti pečenje sa stola dole u podrumu.

Posto je snazan zamolila sam ga da ponese pecenje ja sam mu otvarala vrata da moze da prodje, kada smo stigli dole u podrum pohvatali smo se i zavrsila sam na sto gde stoji pecenje. Niko ne može da razume da smo bili pijani i napaljeni jedva smo cekali da se nesto desi.

Toliko sam zaljubljena u njega, kad on ne gleda, ja ne skidam pogled sa njega, obozavam ga..ali, suzdrzavam se zbog muža… Ljubila bih ga neprestano, mazila ga, ne bih ga pustila da korak napravi od mene.. Ali plasim se ako ja njemu to sve budem pokazala, da ce to sa njegove strane nestati… Mislim da bih umrla…

Izvor: malakuhinja10.blogspot.com

Related posts

“Mojoj mami je iznenada postalo loše. Ima 45 godina i zadnja 3 dana leži nepomično u krevetu”

U R

“Radim u jednoj banci već duže vrijeme”

U R

“Saznao sam šta žena piše na jednom forumu o meni..”

U R

Leave a Comment